Reklama

Reklama

Případ ztracené kozy

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva úplně marní policajti při pátrání po oblíbeném maskotovi, koze Celestině, zkříží cestu nebezpečným zločincům a zadělají si na pořádný průšvih. (Netflix)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si Agenty Nula Nula z Francie? Tady jsou v solidních černých číslech. Tak tady ti dva jsou z podobného světa. Mohlo to být vtipné, ale muselo by to být alespoň trošku jiné a nekorektní. Během sledování této komedie jsem přemýšlel nad tím, kde je ta hranice, aby komedie byla dobrá, špatná a nekorektní. Ta hranice je dost tenká. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteri maji radi vtipy a gagy zalozene na nesikovnosti. Pro ostatni je treba trpelivost. Nejzabavnejsi na tom je pohled na americke policejni komedie brazilskyma ocima. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Brazílie a krimi komedie s kozou v hlavní roli, každému se vybaví to nejhorší. Ono kdyby tohle nevyšlo na Netflixu, tak by o filmu nikdo ani nevěděl, a to by byla možná trochu škoda. Film není vyloženě dobrý, je to hrozné béčko a často je dost hloupý, ale na druhou stranu z něj jde vidět, že se tvůrci fakt snažili a neodflákli, co se dá. Občas se i povedl nějaký humor a některé scény (třeba fight choreografie) byly doslova boží a fakt jsem se nasmál. Není to žádný hit a kdo se filmu vyhne, určitě o nic nepřijde, ale když už si ho někdo pustí, tak jsou asi i horší možnosti, jak strávit čas... ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Totální kravina, která si ze sebe dělá totálně prdel. Jeden je akční, až by přes mrtvoly šel. Druhý policajt je spíše taková ustrašená panenka z kanclu, ale je zase dobrý myslitel + jedna koza, která je údajně napojená na Bruceuilisův mozek :-D Chápu, že to může působit trapně, levně až dementně, ale já jsem si to užil - viděl jsem nespočet podobných debilovin a od tohoto jsem čekal totální debilovinu debilovin. Já sám jsem asi taky totální debil, takže moje hodnocení berte trochu s rezervou :-) ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Když si vezmeme, co za kvalitu produkuje Netflix (amazonský odpad ani nemá cenu zmiňovat), je tato komedie příjemným osvěžením. A ano, Agenti nula nula jsou škvár stejně jako další tvorba této dvojice. ()

Reklama

Reklama