Reklama

Reklama

My First Day

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2017, 2 min

Režie:

Jon Kovel

Scénář:

Jon Kovel

Hrají:

Mike Burnham

Obsahy(1)

Anthony se velice těší na první den v nové speciální škole. Škole pro vybrané děti s poněkud morbidními zálibami… (SOLOM.)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vtipný hororový kraťas, který celou minutu a půl využívá fakt naplno!   Mladý chlapec se chystá na svůj první den do speciální školy, která je tak trochu pro "jiné" děti :) Je to skvělé. 8/10: ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Chlapeček má oči po matce a úsměv po otci :D . Jinak je to tak kraťoučké, že by to vklidu vydalo na televizní reklamu. Přirovnání k reklamě se držím, neboť poselství je zcela zřejmé, ale je poměrně znepokojivé (což by asi ještě šlo) a dokonce i vtipné což už asi moc nesedí. Ale to nevadí, v delším provedení by to mohlo ztratit své kouzlo. 80% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krátká leč i tak solidní podívaná. Morbidní kousky mám rád, závěr potěšil, ale takové děcko bych doma vážně nechtěl. Dokážu pochopit, že se na první den ve škole těšil, zvláště když je jen pro vybrané jedince s poněkud zvláštními rysy – rozhodně tam mohlo být zajímavější učivo, než co hustili do nás. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Anthony Kane dostal pozvánku do školy pre deti obdarené špeciálnym talentom.Budú na neho jeho rodičia pyšný???...tak toto je pre zmenu príklad toho že aj dvojminútový film môže zaujať a prekvapiť. ()

Reklama

Reklama