Reklama

Reklama

Obchoďák smrti

  • Česko Obchodní dům hrůzy (více)
Trailer

Protector je název nového robota pro ochranu obchodního centra. Konstruktér vytvoří tři prototypy, které mají za úkol ochránit centrum před krádežemi a zneškodnit případné zloděje bez poškození zdraví a života. Problém je ale v tom, že když se zavřou bezpečností vrata obchodního domu, Protectory začnou pronásledovat skupinu lidí, která v objektu zůstala. A bohužel nejsou ani zdaleka tak neškodní, jak se zpočátku zdálo. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Han22 

všechny recenze uživatele

A budeme vesele nadhodnocovat. Choping Mall mi dalo přesně to po čem jsem ve skrytu duše toužil - absolutní béčkový nářez, jaký už jsem dlouho neviděl. Je to v podstatě slasher se všemi klišé - parta teenagerů, uzavřený prostor obchoďáku a postupně redukující se stavy. Ovšem místo zabijáka je tu komando nezničitelných robotů ozbrojených lasery a dalšími hračkami a místo plížení ve tmě od třetiny filmu nonstop akce. K tomu výborné gore, skvělé efekty (chvílemi to připomíná Star Wars) a i ti roboti nevypadají špatně - něco jako Dalekové z Dr. Who. Zkrátka parádní podívaná u které nevím proč by mělo být jen 54%. Thank You. Have a Nice Day. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na Robocopa a Terminátora v klasickém osmdesátkovém looku se nese v duchu: my, nebo oni. První necelá polovina je zahřívací kolo, dialogy o ničem a čekání na večírek, kde dojde i na obnažené zbrojní pasy, ale více ne (neviděl jsem ovšem prodlouženou verzi...). Ve zbývající části pak nastává honička, kdy místo maniaka vraždí roboti. Nevím, pořád jsem měl pocit, že vyřadit je z provozu by nemělo být tak těžké. Na druhou stranu oceňuji solidní kameru, střih a nepolevující tempo, jakmile se akce rozjede. Průměrnému gore kraluje často citovaná scéna s rozstřelenou hlavou, byť od dob Scanners se nejedná o nic nového. Divák si může tipovat, v jakém pořadí jednotlivé postavy zařvou a zda nakonec zvítězí blbá blondýna, či nikoliv. Hudba otřesná, ale k filmům té doby odpovídající... ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na poli sci-fi nemožná konina. Tohle neberu jako sci-fi horor, ale jako obyčejnej film se správně ujetejma trikama, ještě víc ujetejma robůtkama a úplně nejvíc ujetym dějem. Sexujícím blbečkům v obchoďáku jsem už od začátku přál rychlou důstojnou smrt a tu ve filmu udělali zábavně a nekompromisně. Za to ty dvě *. Číslo Jedna, na místě! Číslo Dvě, na místě! Číslo Tři, cíl zaměřen! Ale kde je číslo Pět? - žije ještě vůbec? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Roboti, a obzvlášť ti vraždící, byli tehdá v kurzu, tak chtěl svojí troškou do mlýna přispět i sám Wynorski - samozřejmě s grácií sobě vlastní. A tak tu máme hned trojici pásových plecháčů, kterým se to v obvodech trošku porouchá a v nákupáku po zavíračce začnou kydlit nadrženou mládež. No a protože Jim asi neměl ve svojí kategorii konkurenci, dovolil si tu svoje pozdější trademarky: třeba hezký holky, jejich ještě hezčí kozy a nadhled, jemuž by záviděl i mistr Ed Wood. Laserové paprsky se tu odrážejí od zrcadla a holky mají lepší mušku než chlapi. Třeba. Kromě jedné ustřelené palice ale dojde i na hady a pavouky (yeeaaah), kultovního béčkaře Dicka Millera a bodycount se zastaví na čísle 8. Pro těch 76 minut slušná braková zábava, pokud se tedy neberete moc vážně. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že poměrně vysoké hodnocení nevystihuje moc kvalitu filmu. Klasické osmdesátkové béčko je tentokrát jaksi nezáživné i přes všechny ingredience (krev, úchylný scénář a námět, sex), které k žánru patří. Inu i na zkurvení osmdesátkového béčka musí být talent a ten pan Wynorski rozhodně má. ZAJÍMAVOST: Jim Winorski dal hlas třem zlým robotům. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (14)

  • Mike (John Terlesky) žuje počas celého filmu žuvačku. (beso74)
  • Ve filmu je několikrát vidět reklama na snímek Lost Empire (1985). (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v obchodním centru Sherman Oaks Galleria v Los Angeles v americkém státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama