Reklama

Reklama

Obchoďák smrti

  • Česko Obchodní dům hrůzy (více)
Trailer

Protector je název nového robota pro ochranu obchodního centra. Konstruktér vytvoří tři prototypy, které mají za úkol ochránit centrum před krádežemi a zneškodnit případné zloděje bez poškození zdraví a života. Problém je ale v tom, že když se zavřou bezpečností vrata obchodního domu, Protectory začnou pronásledovat skupinu lidí, která v objektu zůstala. A bohužel nejsou ani zdaleka tak neškodní, jak se zpočátku zdálo. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jestli dát 2 nebo 3 ale tohle si fakt ty tři hvězdy nezaslouží. Je to nehorázný béčko ale to mě nijak nevadilo já béčka rád ale ty roboti vubec nenaháněli hrůzu to spíš ty pavouci co se tam na minutu objevily a jinak jsem asi koukal na sestřihanou verzi páč jsem to měl jen na hodinu a šestnáct minut. Jediný co mě na filmu uchvátilo byla explose hlavy, béčkový herec Dick Miller a že na konci byl najednou den. Thank you, have a nice day. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na Robocopa a Terminátora v klasickém osmdesátkovém looku se nese v duchu: my, nebo oni. První necelá polovina je zahřívací kolo, dialogy o ničem a čekání na večírek, kde dojde i na obnažené zbrojní pasy, ale více ne (neviděl jsem ovšem prodlouženou verzi...). Ve zbývající části pak nastává honička, kdy místo maniaka vraždí roboti. Nevím, pořád jsem měl pocit, že vyřadit je z provozu by nemělo být tak těžké. Na druhou stranu oceňuji solidní kameru, střih a nepolevující tempo, jakmile se akce rozjede. Průměrnému gore kraluje často citovaná scéna s rozstřelenou hlavou, byť od dob Scanners se nejedná o nic nového. Divák si může tipovat, v jakém pořadí jednotlivé postavy zařvou a zda nakonec zvítězí blbá blondýna, či nikoliv. Hudba otřesná, ale k filmům té doby odpovídající... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Společnost UWCA uvádí na trh nový bezpečnostní systém pro ochranu obchodních domů, bank, a dalších objektů. Vyrobí tři prototypy robotů Protector schopných zneškodnit případné zloděje nebo vetřelce bez poškození zdraví nebo života. Roboti komunikují se zaměstnanci a reagují na jejich čipové karty........ Chtěl jsem dát nejdříve tři hvězdy, ale nakonec to spadlo na dvě ** Roboti jsou totiž v některých záběrech velice směšný a trikově nezvládnutý. Asi nejzajímavější byla hudba : Chuck Cirino. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Číslo 5 žije a jeblo mu v plechovici, takže zaKILLuje každého, koho nájde v obchoďáku po záverečnej. Kurva, to boli časy! Teenageri ešte zvládali párty bez toho, aby sa osvecovali obrími displejmi, Barbara Crampton ukazovala kozy a Jim Wynorski točil ZÁBAVNÉ béčka, ktoré nevyzerali ako lacné porno. Tie časy sú bohužiaľ už nenávratne preč, ale tie filmy (nám) tu našťastie ostali. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Několik mladých lidí je okolnostmi donuceno zůstat po zavírací době v obchodním centru. Jsou totiž tak strašně moc nadržení, že sotva chodí a nebyli by schopni se přesunout někam jinam. Jejich pohlavními hormony totálně vymyté mozky si usmyslí, že musí jít okamžitě do místního obchodu s nábytkem, protože ten je nejvhodnějším místem pro uspořádání šoustací párty. Jen rychlé první číslo je může zase postavit na nohy. Netuší však, že partu líných budižkničemů, co si říkají černí šerifové, nahradila robotická vozítka, kterým vlivem přepětí v síti totálně hráblo. Místo druhého a třetího čísla tak začíná souboj na život a na smrt... - - - Raný film Jima Wynorskiho, který rozhodně nedosahuje kvalit některých jeho pozdějších snímků. Místy dost nudí. - 40 %. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (14)

  • Film byl nejdříve pojmenovám Killbots, až později přejmenován na Chopping Mall. (Terva)
  • Mike (John Terlesky) žuje počas celého filmu žuvačku. (beso74)

Reklama

Reklama