Reklama

Reklama

Deathstalker II – Duel Titánů

  • Česko Deathstalker II - Souboj Titánů (více)

Volné pokračování příběhů legendárního hrdiny Deathstalkera o boji s útlakem a kouzly. Deathstalker v tomto příběhu společně s mladou krásnou dívkou osvobodí říši od čaroděje a upírky, kteří říši ovládají. Dvojrole upírky a přítelkyně Deathstalkera dává filmu zajímavý nádech. Ve filmu nechybí ani špetka humoru a pobavení. Konečný boj čarodějů a Deathstalkera vás opět uvede do dobrodružství starověku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

ešte väčšia blbovina než prvý diel a to už je čo povedať, aby nebolo málo niektoré zábery tam nacpali aj z prvého diely, ktoré tam vôbec nepasujú, celé zle, toto sa nedá označiť ani za komédiu ale zlý žart /0%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megalaciný fantasybéčko se suprovym českym dabingem a rozkošně debilní synťákovou hudbou. Hlavní hrdina má dobrý hlášky a je tam spousta spoře oděných slečen. Největší prdel byl boxerskej zápas s megabachyní a dokonce tam hráli na trubky motiv z Rockyho. No prostě to bylo mnohem lepší, než jsem čekal. Hlavně díky tomu, že se to nebere vážně a je to fakt docela zábava. Samozřejmě to JE laciná sračka. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak Deathstalkera tu hraje jinej herec, coz je otazka, jestli je dobre nebo ne. V prvnim dilu to byl blbe cumici namakanej borec. Tady to je takovej vecne vysmatej, machrujici frajirek s ne moc svalama, takze zatimco v jednicce pripominal spis Conana, tady je to neco jak Robin Hood. Navic uz to neni ten tvrdak, sice jakmile vidi nejakou zenskou, zacne myslet gatema, ale jinak je to pomahajicici slusnacek. Ono celkove to ubralo na brutalite, zadny usekany koncetiny, minimum krve. Co bych pochvalil je vic konzistentni dej, zatimco jednicka byla dost zmatena, tady to na sebe hezky navazuje, souboje sice nejsou buhvijaky, ale jsou prehledny a odviji se na fantasy dostacujici pribeh o zniceni carodeje a dosazeni princezny na trun. Do toho sem tam boje s bojovnikama, zombikama nebo treba amazonkama, takze v tomhle ohledu v pohode. Problem je, ze hudba je neustale desne infantilni, jsou tu pouzity sceny z prvniho dilu, ale hlavne je to silena sranda. Takhle se fakt nenasmejete ani u lecktery komedie, neda se to brat absolutne vazne, vetsina scen fakt rozesmiva, napomaha tomu taky ta uchylacka hudba, vecne vysmatej Deathstalker a roztomiloucka naivni princezna. Jenze ackoliv to asi nebyl zamer tvurcu, prave diky tomu jsem se tech 80 minut slusne bavil. Lepsi 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Stalkere, to je tvůj meč, nebo jsi tak rád, že jsi se mnou?- Typická béčková záležitost osmdesátých let s comicsovým lookem a v papundeklových kulisách. Deathstalker putuje do říše čaroděje Jareka, aby s ním zúčtoval. Společně s ním cestuje Reena, která je ve skutečnosti princeznou Evie, skutečnou následnicí trůnu. Cestou narážejí na rozličné zabijáky, s nimiž není těžké si poradit. Na hřbitově pak vylezou z hrobů zombie! To ovšem není nic proti Amazonkám a jejich těžkotonážní člence, co dá vzpomenout na Helenu Růžičkovou ve Třech oříškách... Spousta polonahých svůdných žen, vlastně prsa jsou všude, kam se podíváš, a dokonce dojde i na ženský zápas v bahně. Finále předchází dívčí válka a čaroděj se ukáže nejen jako ten, co najednou neumí kouzlit, ale i jako špatný šermíř. Samozřejmě je to taškařice utahující si z Conana (je zde zmíněn) a vezoucí se na tehdejší populární vlně heroic fantasy. Ocení buď pamětníci, sběratelé nebo ti, co se rádi baví s nadhledem. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar jednotky v mizernej réžii Wynorského, ktorý to ťahá do k smrti nevtipnej komédii, čo znamená, že taká Monique Gabrielle miesto toho, aby "len" existovala na plátne, sa snaží tváriť vtipne. Úprimne béčková jednotka ma bavila oveľa viac. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Actually, má to své kouzlo. Ne jako nechtěná parodie, ale jako dosti zábavný zástupce velmi nepočetných žánrovek. Levný, ale zábavný (krev a full frontaly included). Ne, první Conan to není, ale než jeho pokračování bych si tohle dal znovu s mnohem větší chutí. Plus, herec hrající tu Deathstalkera je vážně hodně velký sympaťák, mnohem lepší než guma v prvním díle. 7/10 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

První díl Deathstalkera byla levná, lehce erotická, ale zábavná blbůstka, kterou druhý díl ještě ve všech směrech překonává... Dříve než se Velký Jim začal specializovat na zmutovanou a přerostlou faunu všeho druhu, střihl si tento extrémně levný kousek, ve kterém se s ničím nesere, nic se nebere vážně a tak není problém dát do filmu scény s prvního dílu, útok zombies, kouzla, boxerský zápas mezi hlavním, neustále hláskujícím hrdinou a několika metrákovou amazonkou, souboje s amazonkami a tak bych mohl pokračovat... Nahoty se Velký Jim taky nikdy nebál a tak v tradici pokračující z jedničky se ve filmu objevuje velké množství koz a koziček... Což není nikdy na škodu... Krve samozřejmě ubylo, ale co už... Prostě je to blbé, infantilní, ale já se bavil... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

TAKŽE!!! Nehodnotí nostalgie nebo tak,ale dnešní noc. Když má film do necelých deseti minut tři bojové scény a dvakrát ukázané prsa,je jasné,že tohle musí točit nějaký král béčkařů,ano Winorsky. Je jasné,že film takhle nemůže postupovat dál,ale drží se skvěle. Děj nikam nespšje,jen rvačky a vtípky. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tenhle skvost si mě našel ve dvanácti. Je mnohem lacinější než jednička, ale mnooohem zábavnější. Hlavní hrdina (i zloduch) opravdu umí šermovat, pěkná syntezátorová hudba (někteří kritici ji nesnášejí), laciný fóry (telefonování přes kaluž je skvělý) a zkažený záběry na závěr. Sice je do filmu střihnuto pár záběrů z jedničky (jinak natočený a poznáto i dvouletý děcko) a jedna kulisa slouží pro čtyři různy stavení (co sem jen napočítal). Pokud tenhle film berete vážně, nemáte rádi blbý filmy a céčka (B by bylo moc pochvylný), i když se nebere vůbec vážně (např. věštící scéna), tak jediný hodnocení je odpad. Ale pokud se dokážete povznést tak se budete královsky bavit. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor! Tady už se dokonce i vtipkovalo a bojovalo v ringu! Co to teda je? Parodie? Stalker zašel po prvním díle asi na plastiku, že to je uplně jinej levnej herec. Princezna co je posedlá jeho ptákem, pak nějaký rádoby fantasy stuffs jakože nějaký monstra nebo co to tam v pozadí se kymácelo, lesy, meče, šerezáda a opakující se sloka z hudby celej ten zasranej film. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z druhého pokračovania Deathstalkera doslova srší lacnota a to, že tvorcovia do filmu bez škrupúľ vložili niektoré scény z jednotky, dúfajúc, že diváci sú tak naivní, že si to nevšimnú, je jedna z najhorších vecí, aké si v rámci kinematografie vôbec dokážem predstaviť. Dobré je však aspoň to, že Deathstalker 2 si uvedomuje, že je brak, neberie sa vážne a uťahuje si sám zo seba, čo je zjavné napríklad z narážok na Conana, alebo počas šialenej scény, v ktorej hlavný hrdina v ringu bojuje s drsnou wrestlerkou prezývanou Queen Kong. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako tupý a lacný ( pravdepodobne ešte lacnejší - používa totiž aj zábery z prvej časti ) ako predchádzajúci film, len nemá to béčkové kúzlo, ktoré prvého DEATHSTALKERA obklopovalo. Film je jednoducho nevydarený. Škoda, lebo občas sa vo filme objaví svetlý moment. Zvyšok je fraška. A netušil som, že v hlbokom stredoveku, v lacných zapadnutých krčmách pili zo sklenených pivových pohárov ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

- Jmenuji se Eva. - A já Deathstalker! Od začátku naprosto navážno sranda s ještě hulvátštějším Deathstalkerem, vysmívající se i prvnímu dílu, který zároveň vykrádá o celé scény (něco jako v Tureckých válkách). Scénář tenhle film rámuje do sekce pravé jihoamerické telenovely (intrikaření ve stylu "ty štětko, čórhlasmi palác!") a českej dabing tomu dodává korunu. Samozřejmě nechybí big and muddy-wet boobs a pořádná píchačka. Nejkouzelnější je ale hudební motiv, který jeden pidižvík přeinterpretuje na jakousi loutnu nezapomenutelným perform-skillem. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha béčkových „sword and sorcery“ filmů 80. let, který se ovšem (na rozdíl od prvního Deathstalkera) nebere ani trochu vážně. Známý béčkař Jim Wynorski si zjevně uvědomil velmi omezené možnosti extrémně nízkého rozpočtu, a tak to celé vzal s humorem a se snahou natočit co nejblbější a nejabsurdnější film co to jen jde. Špatné herecké výkony a laciná výprava (která se jen velmi vzdáleně podobá poutavým plakátům Borise Valleja) mu tedy hrají do karet a výsledek je zábavnou taškařicí, která vcelku úspěšně paroduje mnohá žánrová klišé. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Pokračování Deathstalkera se nese ještě v trashovitějším duchu než jednička. Tento fakt lze přikládat i obsazení režiséra, kterým zde není nikdo jiný, než notorický béčkař Jim Winorsky. Dobrodružství Deathstalkera začíná záchranou upovídané trhanky Evy, která se vydává za věštkyni. Od ní se hrdina dozvídá o zlém čaroději a potencionální odměně za jeho svrhnutí, která je pro bojovníka samozřejmě stěžejní – Stalker není žádný ultra klaďas, což mohl divák ostatně poznat již z prvního dílu. Stalker se vydává s Evou na nebezpečnou cestu, aby porazil zlého čaroděje, který ovšem nečinně nečeká na souboj tváří v tvář, ale klade hrdinovi do cesty smrtící překážky. O to samé se pokouší i zlá Sultánka, která má se Stalkerem jako „princem zlodějů“ nevyřízené účty. Sultánka s čarodějem mají ovšem společný zájem na jedné věci, kterou má nic netušící Stalker u sebe. Děj je oproti prvnímu dílu promakanější, ovšem výrazně ubylo krvavých scén i nahoty. Oproti tomu dostává větší prostor humor a bizarnosti, kterých je ve snímku požehnaně. Například pěstní souboj Stalkera s monstrózní ženou z kmene Amazonek v boxerském ringu za fanfár z Rockyho či zombie útok na hřbitově, kde chce ústřední hrdina vyloupit hrobku. Kromě kmene Amazonek a zombií se divák dočká i trošky upířiny a ujetých masek, ovšem někde pouze u vložených scén z prvního dílu, což místy nepůsobí zrovna dobře. Šermířské i pěstní souboje jsou také na lepší úrovni a hlavně jsou doplněny o spoustu parádních hlášek a vtipů. Výprava snímku je stejně jako u prvního dílu naprosto perfektní a hudební stránka dílka poplatná době vzniku jen dotváří naprosto skvělou béčkovou jízdu, které opět s klidným svědomím dávám plný počet. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda, když přihlédnu k tomu, že se jedná vlastně o parodii, jinak si totiž nedokážu odůvodnit ten ring. Jinak se jedná o totální koninu, která slouží jen k tomu, aby ukázala pár pěkných přírodních koz. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Když někdo bije ženu a ona si to zaslouží, je mi to jedno. Ale tohle není moc fér zápas." -Deathstalker- ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Opravdu parádní fantasy šrot, u kterého se kvalitou a dobrým vkusem nezatížená mysl může skvěle pobavit. ---Ministerstvo přízemnosti varuje: Přemýšlení může poškodit váš estetický (to zní zatraceně vznešeně) prožitek!--- Oproti prvnímu dílu je to ještě praštěnější, amatérštější a prostě celkově blbější. A ocenit musím také skvělou (nebo taky úplně debilní) syntezátorovou hudbu. Holt zlatý osumdesátky. Zlatej brak. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Druhý diel tejto shitovej fantasy série je taký blbý ako je to len možné. Hlavný hrdina je hraný iným hercom než v prvom dieli a trochu zmenil sa aj jeho "charakter". Zo škatuľky "vylízanec" sa presunul do vedľajšieho oddelenia s nápisom "CHMUĽO". Po celý čas machruje a keď sa dozvie že vďaka zabitiu zlého metrosexuálneho čarodejníka by sa mohol stať slávnym ( plus nejaké prachy k tomu ), neváha a vyrazí na cestu plnú nástrah a papundeklových kulís predstavujúcich hrad či cintorín. Veľké šťastie tohoto filmu je, že sa neberie vážne, inak by mu bol naozaj AMEN. Záporácky pirát najme na zabitie Deathstalkera bandu superzabijákov ( jeden z nich bol vraj poradcom Atillu Húna ) ktorý všetci vyzerajú ako starý alkoholici a po svojom predstavení si každý z nich logne piva a grgne aby ukázali aký sú drsný. Taktiež je tu pár smiešnych, mľaskajúcich zombíkov a vrcholom celého filmu je wrestlingový súboj s monštruóznou ženou ktorú stvárňuje "herečka" vystupujúca pod menom Queen Kong. Podivuhodným detailom sú scény z krčiem do ktorých sú nasekané zábery z jednotky. Vo filme síce účinkuje hromada amazoniek, ale na barové tanečnice už v rozpočte zrejme neostal ani cent. Je to taká magorina, že som sa miestami naozaj bavil. ()

Reklama

Reklama