Reklama

Reklama

Deathstalker II – Duel Titánů

  • Česko Deathstalker II - Souboj Titánů (více)

Volné pokračování příběhů legendárního hrdiny Deathstalkera o boji s útlakem a kouzly. Deathstalker v tomto příběhu společně s mladou krásnou dívkou osvobodí říši od čaroděje a upírky, kteří říši ovládají. Dvojrole upírky a přítelkyně Deathstalkera dává filmu zajímavý nádech. Ve filmu nechybí ani špetka humoru a pobavení. Konečný boj čarodějů a Deathstalkera vás opět uvede do dobrodružství starověku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megalaciný fantasybéčko se suprovym českym dabingem a rozkošně debilní synťákovou hudbou. Hlavní hrdina má dobrý hlášky a je tam spousta spoře oděných slečen. Největší prdel byl boxerskej zápas s megabachyní a dokonce tam hráli na trubky motiv z Rockyho. No prostě to bylo mnohem lepší, než jsem čekal. Hlavně díky tomu, že se to nebere vážně a je to fakt docela zábava. Samozřejmě to JE laciná sračka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako tupý a lacný ( pravdepodobne ešte lacnejší - používa totiž aj zábery z prvej časti ) ako predchádzajúci film, len nemá to béčkové kúzlo, ktoré prvého DEATHSTALKERA obklopovalo. Film je jednoducho nevydarený. Škoda, lebo občas sa vo filme objaví svetlý moment. Zvyšok je fraška. A netušil som, že v hlbokom stredoveku, v lacných zapadnutých krčmách pili zo sklenených pivových pohárov ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak Deathstalkera tu hraje jinej herec, coz je otazka, jestli je dobre nebo ne. V prvnim dilu to byl blbe cumici namakanej borec. Tady to je takovej vecne vysmatej, machrujici frajirek s ne moc svalama, takze zatimco v jednicce pripominal spis Conana, tady je to neco jak Robin Hood. Navic uz to neni ten tvrdak, sice jakmile vidi nejakou zenskou, zacne myslet gatema, ale jinak je to pomahajicici slusnacek. Ono celkove to ubralo na brutalite, zadny usekany koncetiny, minimum krve. Co bych pochvalil je vic konzistentni dej, zatimco jednicka byla dost zmatena, tady to na sebe hezky navazuje, souboje sice nejsou buhvijaky, ale jsou prehledny a odviji se na fantasy dostacujici pribeh o zniceni carodeje a dosazeni princezny na trun. Do toho sem tam boje s bojovnikama, zombikama nebo treba amazonkama, takze v tomhle ohledu v pohode. Problem je, ze hudba je neustale desne infantilni, jsou tu pouzity sceny z prvniho dilu, ale hlavne je to silena sranda. Takhle se fakt nenasmejete ani u lecktery komedie, neda se to brat absolutne vazne, vetsina scen fakt rozesmiva, napomaha tomu taky ta uchylacka hudba, vecne vysmatej Deathstalker a roztomiloucka naivni princezna. Jenze ackoliv to asi nebyl zamer tvurcu, prave diky tomu jsem se tech 80 minut slusne bavil. Lepsi 3*. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

První díl Deathstalkera byla levná, lehce erotická, ale zábavná blbůstka, kterou druhý díl ještě ve všech směrech překonává... Dříve než se Velký Jim začal specializovat na zmutovanou a přerostlou faunu všeho druhu, střihl si tento extrémně levný kousek, ve kterém se s ničím nesere, nic se nebere vážně a tak není problém dát do filmu scény s prvního dílu, útok zombies, kouzla, boxerský zápas mezi hlavním, neustále hláskujícím hrdinou a několika metrákovou amazonkou, souboje s amazonkami a tak bych mohl pokračovat... Nahoty se Velký Jim taky nikdy nebál a tak v tradici pokračující z jedničky se ve filmu objevuje velké množství koz a koziček... Což není nikdy na škodu... Krve samozřejmě ubylo, ale co už... Prostě je to blbé, infantilní, ale já se bavil... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Pokračování Deathstalkera se nese ještě v trashovitějším duchu než jednička. Tento fakt lze přikládat i obsazení režiséra, kterým zde není nikdo jiný, než notorický béčkař Jim Winorsky. Dobrodružství Deathstalkera začíná záchranou upovídané trhanky Evy, která se vydává za věštkyni. Od ní se hrdina dozvídá o zlém čaroději a potencionální odměně za jeho svrhnutí, která je pro bojovníka samozřejmě stěžejní – Stalker není žádný ultra klaďas, což mohl divák ostatně poznat již z prvního dílu. Stalker se vydává s Evou na nebezpečnou cestu, aby porazil zlého čaroděje, který ovšem nečinně nečeká na souboj tváří v tvář, ale klade hrdinovi do cesty smrtící překážky. O to samé se pokouší i zlá Sultánka, která má se Stalkerem jako „princem zlodějů“ nevyřízené účty. Sultánka s čarodějem mají ovšem společný zájem na jedné věci, kterou má nic netušící Stalker u sebe. Děj je oproti prvnímu dílu promakanější, ovšem výrazně ubylo krvavých scén i nahoty. Oproti tomu dostává větší prostor humor a bizarnosti, kterých je ve snímku požehnaně. Například pěstní souboj Stalkera s monstrózní ženou z kmene Amazonek v boxerském ringu za fanfár z Rockyho či zombie útok na hřbitově, kde chce ústřední hrdina vyloupit hrobku. Kromě kmene Amazonek a zombií se divák dočká i trošky upířiny a ujetých masek, ovšem někde pouze u vložených scén z prvního dílu, což místy nepůsobí zrovna dobře. Šermířské i pěstní souboje jsou také na lepší úrovni a hlavně jsou doplněny o spoustu parádních hlášek a vtipů. Výprava snímku je stejně jako u prvního dílu naprosto perfektní a hudební stránka dílka poplatná době vzniku jen dotváří naprosto skvělou béčkovou jízdu, které opět s klidným svědomím dávám plný počet. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodný scenár sa niesol v oveľa vážnejšom duchu. (beso74)
  • John Terlesky (Deathstalker) a Toni Naples (Sultana) sa pri svojom šermiarskom súboji zaobišli bez dablérov. (beso74)
  • Nemŕtvych mŕtvych z cintorína hrali obyvatelia blízkeho mestečka. (beso74)

Reklama

Reklama