Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů obsadila vysokou školu i s jejími studenty, kteří se stali rukojmími. Několik studentů se snaží předejít nejhoršímu, a tak vezmou věci do svých rukou. Na úřady se totiž moc spoléhat nemohou. Ty mají „důležitější“ problémy. Získání čím větší moci… (oficiální text distributora)

Recenze (10)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Prostě Wynorski. U něj neradno myslet, jen se dívat. A tohle je ještě z těch lepších kousků. V podstatě ultralevný akční ekvivalent 50 odstínů šedi, stejně jednoduchý, prostinký až tupý příběh, kterak středoškolský student, hraný pětadvacetiletým hercem, vyjebe s bandou teroristů, kteří obsadí jeho školu. A protože jsme u Wynorského, teroristky i agentky FBI vypadají, jako by právě vystoupily z plakátů z mužských šaten. Prostě prdel, která vám buď sedne proto, že je přesně taková, jakou ji očekáváte, nebo ji odzíváte. U mě, naštěstí, platilo to první. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se úspěšně doklopýtal k jubilejnímu komentáři z číslem 1500. No a nebyl bych to já abych si nevybral nějakou pořádnou trash šílenost. tohle je jedna z mých oblíbených Wynorštin a nedám na ní dopustit. Jasně teroristi působí jako banda největších amatérů. Vesměs všichni tu přehrávají jak o život (hlavně Melissa Brassele) ale co vám budu povídat je to prča jako hrom. Prostě typickej Wynorskiho film. No závěrečnej fajt a likvidace hlavního záporáka už je kapku uhozená, ale prominu to. Pořádnej kopec srandy.75% ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

"You slap my ass in the guys locker room and call ME a pervert?" Spojenie Wynorski-Haim sľubovalo hodne trashovú nálož a ono je to prekvapivo docela koukatelný mix Die Hard a Školy zlomených srdcí. Na Wynorského pomery civilne pojaté béčko s rozumne dávkovanými over the top a WTF prvkami neurazí aj vďaka obsadeniu hlavného záporáka (notorický bad guy Jeff Kober) a akejsi bad bitch náhražky Julie Strain. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Sebectvo, egoizmus človeka zabíja... Obetavosť, altruizmus robí z neho hrdinu... Film by bol krajší, keby si dal viac pozor na reálnosť situácií: študenti sa dosť nahlas rozprávajú za rohom a teroristi ich nepočujú; bojové pohyby hlavného hrdinu sú rýchlejšie ako vystrelenie namierenej strelnej zbrane teroristu. ()

Ad4mson odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle bylo moc i na mě. Režisérské prase Wynorski zase jednou upatlal jednu odpornou celuloidovou sr*goru. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jim Winorski a jeho variace na Smrtonosnou past. Rozdíl je však v prostředí a v hlavní postavě. Teroristé přepadnou školu, studenty si vezmou jako rukojmí a jediný kdo s nimi dokáže bojovat je nový student Lenny Slater (Corey Haim), který vyrůstal v Bronxu, kde získal jisté zkušenosti. Snaží se, ale k Bruce Willisovi má přeci jen hodně daleko. Co se týče akčních scén, Winorski udělal svoji práci přesně tak, jak umí nejlépe. Všichni neustále hláškují a značně přehrávají. Dialogy jsou velmi kýčovité, ale na druhou stranu zábavné. A tak lze hodnotit celý tento snímek. Akční, zábavný a neskutečně blbý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se na těchto vysokoškolských chodbách, na kterých se kromě studentů prohání také teroristi, ocitl jenom kvůli doplnění filmografie osmedesátkového idolu Coreyho Haima…..ale nakonec, proč ne. Prostě magické osmdesátky jsou pryč a další desetiletí už nemá ono kouzlo. Haim a jeho účes ala prequel Blbý a blbější prostě celou prekérku vyřeší stylem „MacGyver se má ještě hodně co učit“ a všichni budou žít šťastně až do smrti. Bez atmosféry, realita v nedohlednu…..jako když chceš, aby tě okolí bralo jako muže, ale ještě občas se bojíš v noci sám usnout. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že Bruce Willis v Nakatomi byl příklad nejodvážnější hrdiny-drsňáka se skvělými hláškami. To jsem ale ještě neviděl Demolition High s Corey Haimem. Corey trochu přibral (hrál sedmnáctiletého ve svých 25) a přebral štafetu po Willisovi. Film je plný skvělých hlášek a nesmyslných akcí do takové míry, že mě fakt pobavil. Melissa Brasselle je kus. Nejlepší scéna: ve školní a keramické dílně, a i ten výbuch modelu školy byl povedenej. Hlavním mottem filmu je, že aby americká střední škola mohla úspěšně čelit teroristům, musí se snažit získat alespoň jednoho ozbrojeného žáka, gaunera z Bronxu, vtipného mazaného drsňáka. Ponaučení: Pero je silnější zbraň než meč. ()

Reklama

Reklama