Reklama

Reklama

Slavná alba: Amy Winehouse – Back to Black

(TV film)
  • Velká Británie Classic Albums: Amy Winehouse – Back to Black (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ucelený a jedinečný pohled na vznik nejslavnější desky nezaměnitelné britské zpěvačky... Během pouhých sedmadvaceti let svého života vydala britská zpěvačka Amy Winehouse jen dvě studiová alba. To druhé, s názvem „Back To Black“, mělo celosvětový úspěch. Písničky jako „Rehab“, „Me & Mr. Jones“ nebo „Love Is a Losing Game“ oslovily miliony fanoušků. Díky dosud nezveřejněným záznamům zpěvačky ve studiu nebo unikátním rozhovorům s producenty Markem Ronsonem a Salaamem Remim získáme unikátní pohled Amy Winehouse. Poznáme ji jako zpěvačku, skladatelku i ženu řešící své vztahy pomocí umění. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

subic 

všechny recenze uživatele

Co je na tom zajímavé, Amy bylo 23 let a bylo to její druhé a zároveň poslední album. No škoda jí, ona mě vlastně oslovila až když už tu nebyla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemal som ju rád, ja vždy hovorím zober radšej metlu ľudstva, ale nie drogy. A ani jej hlas mi nelahodil, bol síce na belošku (židovku) výnimočný, ale ja radšej rapkáč do ucha než Amy v slúchadlách. Napriek tomu veľmi dobrý dokument o pozadí natáčaní posledného albumu, kým sa Amy začala naplno venovať činnosti, ktorá ju priviedla na miestny cintorín. Každá pesnička rozobraná do detailov. Až mi to prišlo, že to bola vždy taká temnejšia duša. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Hudba od teto talentovane a psychicky nevyrovnane umelkyne je tak trochu do dzezu. Zpevacka si zkladala i kytarove aranze. Jak rika vyborny psycholog Jeronym Klimes, cesta k alkoholismu je kdyz alkohol pouzivame v nalade minus jedna,abychom se dostali nad prozitkovou nulu coz presne delala Amy. Kdyz uz alkohol, tak pouze kdyz jsme na prozitkove nule ci v plus jednicce.Ve 27. minute se v dokumentu objevi zpevaccin nejsilenejsi pritel. Mlady povalec, ktery ji strhl k drogam. ()

blezg 

všechny recenze uživatele

Nemám rád písničky od Amy, když je zpívá Amy. Čiší z nich deprese nebo jiné negativní emoce. Až moc. Přitom jsou to skvělé, opravdu výjimečné písně. Třeba v podání Karise Eden nebo Charlotte Cardin, to je labůžo. Člověk se ale nesmí ponořit do textu a výrazu Amy, jinak se ta deprese šíří. Je zajímavé, jak všichni muzikanti si užívali tu muziku, sypou pozitivní zážitky, zatímco Amy se víc a víc boří do svojí pečlivě budované depky. Ani na poněkolikáté jsem to nedokoukal, je to fakt depresivní a nejsem fanouškem takovéhleho přístupu k životu. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Vlastne som ani nevedel, kto je Amy - rádio veľmi nepočúvam, "smotánka" ma nezaujíma a už dlho si kupujem iba metal, lebo je pre mňa najlepší a nikdy sa neopočúva. Ale tieto dokumenty, kde sa rozoberajú celé slávne albumy takmer až do špiku kosti, tie ma bavia. Či už je to rock, metal, alebo čokoľvek iné. 75% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama