Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější televizní soutěž "Honba za pokladem" přilákala na malý opuštěný ostrov skupinu dobrodruhů s jediným cílem - za každou cenu získat hlavní odměnu 10 milionů dolarů. Televizní štáb sleduje dnem i nocí jejich pokus o přežití v divoké džungli i za cenu ohrožení životů ostatních soutěžících. Atraktivní soutěž se mění v boj silnějších proti slabším. Vidina zbohatnutí dává všem zapomenout na blížící se nebezpečí. Nad celou oblastí řádí ničivý hurikán a příroda si sama vybírá nejkrutější daň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Jim Wynorski a scénárista Steve Latshaw jsou dobře sehraný tým, jenž se podílel již na šesti dílech, asi třikrát využili služeb další zajímavé dvojky: totiž Treata Williamse a Michaela Dudikoffa. Celá tahle skupinka sice na první pohled plodí jeden odpad za druhým, ale stále dokáže odkudsi vyhrabat finance na natočení a distribuci dalších a dalších osudově-tragických příběhů. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký film to bezpochyby je, legrační je např. scéna, kde parta vojáků střílí po partě hrdinů svými granátomety a jednou granát vybuchne zničující silou napalmu, podruhé jako bouchací kulička. Sem tam se nějaká zajímavá scéna najde, ovšem herecké výkony a scénář jsou na úrovni amerických seriálů boháčích. Za zmínku snad stojí, že Michael Dudikoff je tentokrát na straně těch špatných. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení akademici, navrhuji tento "projekt" na jednu z nejoriginálnějších vykrádaček všech dob. Prosím, já už budu hodný, když přestanete točit takhle zbytečné filmy. Páni tvůrci, podívejte se, natočit fackování mezi vařením v jídla v kuchyni a pak mezi to prásknout potápění Titanicu, to dokáže každý. Což takhle vzít do ruky tužku a napsat vlastní scénář. Když nebudete vědět jak na to dejte vědět a já ochotně poradím. Takže i nenáročnému divákovi radím, aby si radši zahrál člověče nezlob se a neztrácel čas u sledování tohoto pokusu o film. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Proc ses prihlasil do tyhle souteze? dochazeli mi zasoby piva! ano hadate spravne bude se Wynorstit dalsi krutej ulet od tohoto zetkarskyho velmistra namet je opravdu tak ulitlej ze proste musi zaujmout prvni pulhodinu sem se bavil fakt kralovsky jenom skoda ze pak uz to jde docela do kytek Dudikoff jako zaporak zaujme a navic je to film ve kterym konecne chcipne z Williamse akcni hrdina asi nebude ale aspon pekelne hlaskuje hrdinove hledaji poklad na zaklade indicii piratskych basni a jeden z nich to cte grog uz nam pomalu chladne u jezirka zatim papir chradne a Williams to okomentuje slovy to je debilita! tenhle film si uzijete natolik nakolik jste si ochotni odmyslet ze existuje neco jako scenar realita nebo filmova kvalita ja uz na vyssi hodnoceni nepujdu pac ten konec mi prisel kapku trapnej i na Wynorskiho a z ty obrovsky digitalni vlny sem se malem pochcal smichy ()

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná ukážka ako defenitívne zapadnú dvaja "kultoví herci". Do Wiliamsa som po Chobotnici vkladal nádeje, u Dudukoffa štandard... ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Päť a dvadsať na zadok si zaslúžia tvorcovia tejto sprostej vykrádačky, ktorej polovička filmového materiálu pochádza z iných filmov. A herci? Čo človek neurobí pre pár babiek. Zahraje si v totálnej hovadine. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Z tomboly vzajemne nesouvisejicich nametu vytahli tvurci nejen film katastroficky a "eliminacni" a la Predator/The Most Dangerous Game, ale zaroven i satiru na moderni fenomen reality show a TV obecne. Prave tento aspekt zveda toto uvedomele hloupe becko o stupinek vys. Vysledek je pres nespocetna klise a absenci logiky prevazne prekvapive zabavny. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....také C-čko....ani neviem prečo sa mi to páči....možno námet-súťaž,ostrov,unikanie pred zločincami,džungľa,hurikán....rozhodne nezavrhujem a ....Michael Dudikoff ako záporná postava - rozhodne netradičné,aby americký ninja hral záporáka... ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Říkal si hurikán... holt Michael Dudikoff jako špatňák, to přece nemohlo dopadnout dobře! Ale jinak je to docela sranda, hlavně jak policajt a válečný veterán kosí partu vycvičených vojáků, co se v lese promenáduje v řadě za sebou jak Nohavicovi čuníci... alespoň že tam byl ten kameraman, co zhynul bídnou smrtí! ()

Phos4rus odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to zas aza tak spatny, ale je to skoda casu. Podivejte{ne proboha pucte!] se na to, pokud opravdu nebudete mit co delat! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sam Garett (Treat Williams) je obyčejný Los Angelský polda, akorát má smůlu, a překazí starostově dceři geniální plán na sebeúnos a vydírání papínka. Takže je mu doporučeno, aby si vzal delší dovolenou - a moc se ve městě neukazoval. Jelikož má nouzi o peníze (kdo ne?), tak se rozhodne zúčastnit Reality Show, jejíž účastníci jsou odvezeni na pustý ostrov a jejich úkolem je "přežít" - poslední vyhrává 10 miliónů dolarů. Ani Sam, ani jeho spoluúčastníci netuší, že ono Přežit bude až příliš doslovné. Kromě blížícího se hurikánu má na 10 miliónů dolarů zálusk také skupina vojáků, která by měla účastníky chránit ... Někdy si říkám, čeho jsem se musel v minulém životě dopustit, že mě život trestá takovými filmy. Podle popisu se zdálo, že by film mohl mít určitou jiskru, ale opak je pravdou. I když si zvyknete, že na "pustém" ostrově (nebo jeho pusté části, abych byl přesný), jsou vybudovány chodníčky a mostíky, nebo že "postřelená" účastnice v pohodě uteče vycvičené vojenské jednotce, tak se budete muset vyrovnat s velmi špatnými hereckými výkony a ještě horšími vizuálními efekty... ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem naprostou hloupost, jelikož zde hraje Michael Dudikoff - mistr béčkových odpadů. Nakonec jsem však byl mile překvapen. Jedná se sice o video béčko, ale příběh dává smysl, je to také trochu napínavé a Treat Williams v hlavní roli taky ujde. Sice souboje jsou trapné, je tam taky pár logických chyb, ale přesto všechno je film koukatelný, tj. 35%. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla nálož, kterou jsem teda rozhodně nečekal. Že půjde o béčko nebo něco v tom smyslu, to jsem ještě tušil, ale takovou přehlídku kýče, klišé a neomalených filmových "lahůdek", to teda ne! Už začátek byl víc než divný a pomalu jsem začínal mít kyselý výraz v obličeji, no a potom se to rozrostlo ještě asi 3x tolik. Když vidíte jak v tomhle filmu vypadá výbuch granátu, tak nevím, jak by to vypadalo, kdyby použili trochu větší kalibr. Tady granát způsobil explozi přes půl džungle a plameny šlehající min. 10 metrů vysoko!!! Takových "vychytávek" bylo v Hurikánu víc než dost. A to nemluvím o tom, že pořád pršelo a lítaly hromy blesky (nebojte, vím, že se snímek jmenuje Hurikán :)... ()

divak84 

všechny recenze uživatele

nečekaná novinka v podání Michaela v zaporné roli. ten film jsem omrknul ještě na střední, když zrovna začal první prázdninový den, takže jsem až tak zklamaný nebyl :) ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Prvnich 20 minut totalne vykradenej Posledni akcni hrdina a to prosim komplet. Treat Williams nosi dokonce uplne stejny hadry jako Arnie. Uz zacatek se tak zvrhne v absurdni parodii. Po dalsich 20ti minutach prichazi dalsi nasup. Komplet ukradena scena s vysadkem z Predatora a co me nejvic rozsekalo ze v jednom zaberu je Arnoldovi videt krasne do ksichtu a tak by mel bejt urcite uveden v titulcich. Pan Wynorski se to ani nesnazi zamaskovat a vubec si nebral servitky. Tak to mame 40 minut za sebou,rekl si urcite a ted je na case vytasit svoje napady. Pobihani po tropickym ostrove se kupodivu netocilo v lese za domem pana rezisera ale kdesy v parku na predmesti a divim se ze tam do zaberu nevpadl nejakej nahodnej kolemjdouci co v tu dobu zrovinka pospichal do prace. Krasne vybetonovany chodniky v neprostupny dzungly ostrova jsou tak jednim z nejdrsnejsich uletu tohodle snimku. Jako dalsi masakr musim zminit scenku kde asi 10 minut honi extremne vycvicene komando zlosynu hlavni hrdiny okolo jednoho dosti kosateho kere s obcasnym premistenim kamery aby to nevypadalo az tak moc okate. Pak samozrejme Wynorskimu trochu povoli uzda a vykrada dalsi film,jenom si porad nemuzu vybavit kde sem to videl. A korunu tomu nasazuje scena kdy je na pomoc hrdinum vyslano namorni komando na ktery se pak uz jaksi zapomnelo a do konce uz se nedozvime co se s nimi stalo. Normalne tento druh filmu posilam do odpadu ale nejak sem chtel vedet jestli do tohodle maximalne autorske prava porusujiciho bijaku prijde jeste nejakej zarez. Neprisel. Misto nej prisla obrovska tsunami a splachla celej stab krome Jima Wynorskiho takze muze zbesile tocit dal. Konec filmu a titulky ()

Reklama

Reklama