Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější televizní soutěž "Honba za pokladem" přilákala na malý opuštěný ostrov skupinu dobrodruhů s jediným cílem - za každou cenu získat hlavní odměnu 10 milionů dolarů. Televizní štáb sleduje dnem i nocí jejich pokus o přežití v divoké džungli i za cenu ohrožení životů ostatních soutěžících. Atraktivní soutěž se mění v boj silnějších proti slabším. Vidina zbohatnutí dává všem zapomenout na blížící se nebezpečí. Nad celou oblastí řádí ničivý hurikán a příroda si sama vybírá nejkrutější daň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Skleena 

všechny recenze uživatele

Říkal si hurikán... holt Michael Dudikoff jako špatňák, to přece nemohlo dopadnout dobře! Ale jinak je to docela sranda, hlavně jak policajt a válečný veterán kosí partu vycvičených vojáků, co se v lese promenáduje v řadě za sebou jak Nohavicovi čuníci... alespoň že tam byl ten kameraman, co zhynul bídnou smrtí! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Proc ses prihlasil do tyhle souteze? dochazeli mi zasoby piva! ano hadate spravne bude se Wynorstit dalsi krutej ulet od tohoto zetkarskyho velmistra namet je opravdu tak ulitlej ze proste musi zaujmout prvni pulhodinu sem se bavil fakt kralovsky jenom skoda ze pak uz to jde docela do kytek Dudikoff jako zaporak zaujme a navic je to film ve kterym konecne chcipne z Williamse akcni hrdina asi nebude ale aspon pekelne hlaskuje hrdinove hledaji poklad na zaklade indicii piratskych basni a jeden z nich to cte grog uz nam pomalu chladne u jezirka zatim papir chradne a Williams to okomentuje slovy to je debilita! tenhle film si uzijete natolik nakolik jste si ochotni odmyslet ze existuje neco jako scenar realita nebo filmova kvalita ja uz na vyssi hodnoceni nepujdu pac ten konec mi prisel kapku trapnej i na Wynorskiho a z ty obrovsky digitalni vlny sem se malem pochcal smichy ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení akademici, navrhuji tento "projekt" na jednu z nejoriginálnějších vykrádaček všech dob. Prosím, já už budu hodný, když přestanete točit takhle zbytečné filmy. Páni tvůrci, podívejte se, natočit fackování mezi vařením v jídla v kuchyni a pak mezi to prásknout potápění Titanicu, to dokáže každý. Což takhle vzít do ruky tužku a napsat vlastní scénář. Když nebudete vědět jak na to dejte vědět a já ochotně poradím. Takže i nenáročnému divákovi radím, aby si radši zahrál člověče nezlob se a neztrácel čas u sledování tohoto pokusu o film. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Již jméno Jima Wynorského v titulcích napovědělo mnoho, že tento film nebude žádným mistrovským dílem. Úvodní explozivní scéna ve mně vyvolala pocit, že už jsem ji někde někdy viděl, a pak jsem si vzpomněl - dokonalá kopie Posledního akčního hrdiny! Pak se najednou ocitneme kdesi na ostrově v přiblblé televizní reality show, najednou přiletí zlobiví hoši v maskáčích s Dudikoffem v čele a co čert nechtěl, ještě do toho všeho přijde hurikán následovaný vlnou tsunami, která působí tak věrohodně jako znak mercedesu na Š120. Prostě ve zkratce hodně zoufalý, hloupý, nudný, špatný a z jiných filmů kradoucí počin. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sam Garett (Treat Williams) je obyčejný Los Angelský polda, akorát má smůlu, a překazí starostově dceři geniální plán na sebeúnos a vydírání papínka. Takže je mu doporučeno, aby si vzal delší dovolenou - a moc se ve městě neukazoval. Jelikož má nouzi o peníze (kdo ne?), tak se rozhodne zúčastnit Reality Show, jejíž účastníci jsou odvezeni na pustý ostrov a jejich úkolem je "přežít" - poslední vyhrává 10 miliónů dolarů. Ani Sam, ani jeho spoluúčastníci netuší, že ono Přežit bude až příliš doslovné. Kromě blížícího se hurikánu má na 10 miliónů dolarů zálusk také skupina vojáků, která by měla účastníky chránit ... Někdy si říkám, čeho jsem se musel v minulém životě dopustit, že mě život trestá takovými filmy. Podle popisu se zdálo, že by film mohl mít určitou jiskru, ale opak je pravdou. I když si zvyknete, že na "pustém" ostrově (nebo jeho pusté části, abych byl přesný), jsou vybudovány chodníčky a mostíky, nebo že "postřelená" účastnice v pohodě uteče vycvičené vojenské jednotce, tak se budete muset vyrovnat s velmi špatnými hereckými výkony a ještě horšími vizuálními efekty... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama