Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy a její humor měl svoje chvilky třeba ve Špionovi, ale to především proto, že jí oponentem byl Jason Statham a vysloužil si tím filmem jednu z nejlepších rolí v jeho kariéře. Ale když se režie chopí dvorní režisér Melissy, která nemá moc co by víc nabídla, tak je to hlavně o ztřeštěnosti, občasné trapnosti a celkově extrémnímu šílenství, bez kterého by se její filmy jednoznačně neobešly. Zasmál jsem se, kecal bych, když bych řekl že ne, ale znova bych to teda vidět nemusel. Jason Bateman v jeho roli je asi jeho nejtrapnější role, kterou kdy natočil. Na natáčení musela být asi fakt sranda, jinak moc nechápu proč nás těmito filmy někdo trestá? ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

ako...nehnevajte sa ale nič proti černochom ..ale keby aspon vybrali niekoho kto vie trošku hrať...tá žaba nemá žiadny výraz toporná -len tie vypúlené oči..a tá akože 15ročná???úplné poleno a navyše to nemajú nejakú 15ročnú?to musí hrať 19ročná ,k tomu vyzerajúca na 25...keby nie tej bielej -pár fórov stálo na zasmiatie max*..aj to z odretýma očáma.. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi to má tak málo percent len kvôli dvojici hlavných herečiek. Niekto ich filmy nemusí. Ale sem tam má aj taká Melissa fakt dobrú komédiu. Tu dávam hviezdičku za dabing a skvelý vyber pesničiek. Filmov o superhrdinov je veľa ale tento je slušný priemer a určite nie odpad. Takisto bolo dobre vidieť J. Batemana po dlhšiej dobe v komédií. 3* ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další z mdlých pokusů Netflixu udělat hrdinsko-komiksový film (osobně bych přejmenoval na Thunder Balls) s prostorově silnými ženami k smrti užvaněnou Melissou a vyzrálejší Octávií, které tak tak navléknou své přílehávé oblečky a jdou bojovat proti nezáživným padouchům. Zřejmě chtěli tvůrci povzbudit i více vypasené spoluobčany k sebevědomějším fyzickým činnostem, protože když se budete hodně snažit, možná potom sbalíte chlapa napůl kraba, kterého si můžete i částečně sníst...25% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Falcone má všechny filmy,které režíroval plus mínus na jedno brdo.Všechny se hodně snaží o to být komediemi a všem se to daří se střídavou úspěšností,k čemuž dost pomáhá jeho dvorní herečka Melissa McCarthy,která je taková jaká je a to i přesto,že se v poslední době uklidnila a už není tím vulgárním,chvílemi nesnesitelným hobitem.Thunder force pak zapadá do šablony,ale ze všech jeho kousků je zdaleka nejslabší.Najde se tu pár úsměvných momentů a asi tak dva opravdu vtipné,ale zbytek je takové to klasické tlačení na pilu bez většího úspěchu.Přitom to klidně mohla být slušná komedie,která si bude střílet ze všech těch komiksových a superhrdinských filmů,to by ovšem Falcone potřeboval trochu sebereflexe.Na jedno podívání TF větší psychickou újmu nezpůsobí,ale že bych se extra bavil a třeba to nedejbože chtěl vidět znova se říct nedá...40% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie začalo 25. septembra 2019 v Atlante v štáte Georgia a skončilo 10. decembra 2019. (Arsenal83)
  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama