Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Lásku střídá lež – a tu zas láska. Spirála se roztočí, když objev ve výzkumu DNA pomůže s hledáním dokonalého partnera a dá tak vzniknout úplně nové seznamce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

napůl vykastrovaná epizoda Black Mirror roztažená do skoro šesti hodin.Zatímco ovšem Black Mirror většinou stačilo těch cca 60 minut na vystižení pointy,tady se zdlouhavě pitvá v nezajímavých vztazích a řeší se jedna polovražda (u které je navíc jasné co se stalo už někdy ve třetím díle).Přitom potenciál by tu byl ve chvíli kdy by se tvůrci víc zaměřili na samotnou "revoluční" seznamku a její dopady.Takhle je to ovšem jen průměrná podívaná,která se velmi rychle vykouří z hlavy...50% ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

Ty jo, muj koment je tu prvni, to fakt? Kazdopadne serial jsem sjela cely (nespavost), tak si troufam hodnotit. Hele.. me to bavilo. Jasne, bylo to predvidatelne ale ta otazka se opravdu kazdou chvilku vkrada do mysli. Navic me hlavni postava fakt bavila, cele to odsejpalo a nebylo zbytecne natahovane. Za me fakt ok nenarocna (ale ne uplne blba) podivana. Docela se tesim na druhou radu. Otazka na zaver: Sli byste do toho? ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, ale neviem si zvyknúť na nepochopiteľné správanie ľudí. Spárované dvojice mi pripadajú, ako by jednali pod vplyvom sekty alebo drogy. To, že sa zamilujem, zo mňa predsa v tridsiatke či štyridsiatke nespraví iracionálneho blázna.. a tu sa dokonca aj hlavná vyšetrovateľka viac venuje svojej polovičke, ktorú pozná iba z videohovoru, než vyšetrovaniu. A keď sa mu konečne venuje, nie je to práve oslnivý policajný výkon. Aj hlavná "záporáčka" akoby iba plávala životom, s vždy prítomným sebaľútostivým výrazom v očiach. Chcelo by to trošku viac nasadenia z jednej aj druhej strany, aby si človek užíval to, čo sleduje.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Civilné scifíčko vystavané na dokonalom nápade, ktoré mohol byť udalosťou minimálne sezóny. Množstvo filozoficko-etických otázok, ktoré by sa dali rozoberať, sa ale rozoberajú skôr na povrchu, pričom za osem epizód sa toho dalo stihnúť určite viac. Je ale skvelé, že záverečná epizóda odhalí, o čom vlastne celý seriál bol, a to o postupnej strate všetkého vzácneho v živote, vrátane vlastnej osobnosti. A to aj keď môžete na verejnosti pôsobiť ako víťaz. Okrem predstaviteliek majiteľky The One a policajtky je obsadenie nevýrazné, občas dokonca nesympatické (policajt kolega) a vizuál sotva priemerný. Nakoniec ale vďaka finále nepovažujem The One za stratu času, ale za doplnenie znalostí ohľadom súčasných seriálových príspevkov v žánri sci-fi. Ak však hľadáte skutočnú extra triedu, pohľadajte inde. Každopádne by ma zaujímalo, ako sa s témou vysporiadala knižná predloha. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Premisa je samozřejmě uplně mimo a chce to trochu ignorovat logiku a jakýkoliv vědecký pohled, ale když to divák zvládne, tak najde hodně plusových bodů. A kdo čeká tupou romantiku ala matchmaking reality shows, toho zklamu. Bohudík tomu tak není. Po režisérské i herecké stránce si není na co stěžovat, postavy ztvárněné málo známými herci (což tady považuju za velké plus) sou zajímavě napsané a není složité si k nim najít blízko, dobrý tah je i fakt, že tady není vyloženě jeden konkrétní záporák, všichni nám dávají důvody jim fandit a naopak. Scénář taky neni vůbec špatný, i když by se na něm rozhodně dalo víc zapracovat ehm, zase podotýkám, hlavně nehledět na mezery v logice :). A Hanna Ware to utáhne na 4, její casting je spot on. Dokonce se teď i těším na další sérii. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama