Reklama

Reklama

Marvel Studios: Assembled


Jak se natáčel Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (E10)

(epizoda)
  • USA The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Připojte se k vizionářskému režisérovi Samu Raimimu a hercům, kteří vyprávějí o svých zážitcích a oživují nejtemnější příběh Marvelu. Od budování světa po budování vesmíru. Poslechněte si z první ruky od herců a štábu, co bylo zapotřebí k návrhu a vytvoření uvěřitelných vesmírů. (Disney+)

Recenze (3)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Vtipné prostřihy s Brucem Campbellem jsou tím jediným, co nějakým způsobem nadchne. Jinak jde o standardní film o filmu, kde se všichni plácají po zádech, jinými slovy hodinová brouzdačka po povrchu. Přitom zrovna druhý Strange vybízí k podrobnějšímu zkoumání výrobního procesu už z principu samotného Multiversu, o to víc, když se točilo během pandemie. 60% ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě bavilo sledovat BTS filmů, které točil Sam Raimi (můj nejoblíbenější režisér vůbec) a tady tomu nebylo jinak. Vlastně je to celé klasický BTS dokument, který není skoro ničím jiným než ostatní, AŽ NA TO že tady se nám objevují prostřihy, kde nás provází fucking Bruce Campbell a to je tak neuvěřitelně skvělý, že díky tomu zde dávám plný počet. Bruce má takové svoje charisma a humor, který tady využívá naplno a prakticky pokaždé když byl na scéně jsem umíral smíchy. Do toho nám i vypráví jak s mladým Raimim jezdili Deltou 88 (Ashovo milovaný autíčko😏) do školy a celkově jeho vztahu s Raimim, o čemž chvilkami mluví i ostatní (důkaz toho, že tohle duo je prostě absolutně geniální). 9/10 ,,In a way, we could say his hands betrayed him...which I can relate to, if you know what I mean. " - Bruce Campbell ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě se používají záběry z filmu Evil Dead (1981). (Knowho)
  • Když Bruce Campbell představuje postavu Doktora Stephena Strange (Benedict Cumberbatch), poukáže na to, že ho v jistém smyslu slova zradili jeho vlastní ruce, nacož Campbell řekne, že se s tím dokáže stotožnit. To je narážka na jeho ikonickou postavu Ashe Williamse v Raimiho filmu Evil Dead II (1987), kdy si onen Ash (v podání Campbella) musel uříznout vlastní ruku motorovou pilou (kdy následovně svou ruku nahradil onou motorovou pilou). Také by se to dalo brát jako narážka na samotný Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), kdy Strange začaruje postavu Campbella tak, aby se mlátil svou rukou. (Knowho)

Reklama

Reklama