Reklama

Reklama

Pěstní msta

  • USA Fistful of Vengeance
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai (Iko Uwais) je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Pěstní msta je Bayovsky notočená naivní asijská chladnokrevná revenge vyvražďovačka, která ani na chvíli nepoleví v nastoleném tempu. A právě to je společně s prostoduchým a nikterak nápaditým scénářem hlavní potíž filmu. Naopak nápadité je v Pěstní mstě vužívání těch nejrozmanitějších předmětů při eliminování nabíhajících si nepřátel v jednotlivých soubojích. U těch si však záhy uvědomíte, že působí značně jednotvárně a u třetího z nich se již začnete nudit. Vyzdvihnout na filmu lze do oranžových barev laděnou kameru, choreografii bojových scén, oku lahodící thajské scenérie a použitý převážně rapový soundtrack. I když ten nebude rozhodně sedět každému. Těžce vydobyté dvě hvězdy za výše zmíněné přednosti, sráží Pěstní mstu závěrečné dvě silně experimentální scény, které už jsou za hranou přijatelnosti. Jediné co si divák z filmu odnese a zapamatuje, jsou tak s největší pravděpodobností přírodní čtyřky Pearl Thusi. Nic víc, nic míň. Jedna hvězda. Pokud nemáte v plánu vypnout úplně při sledování mozek, vyhněte se tomuto kousku obloukem. 👎 (17.02.2022) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Bohužel film pokračuje v intencích seriálu, jen tady se to mlátí od začátku až do konce, že jsem po 30 minutách už nevěděl, kdo koho mlátí a vlastně mi to bylo jedno. A finále s Prvním člověkem bylo tak slaboduché, že jsem pro zlepšení nálady přetočil film na postelovou scénu s Pearl Thusi a udělal si "vlastní happy end". No, už by to chtělo další Raid. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

10 dílů se snaží ochránit svět, který podle všeho ochránit ani nepotřeboval... A ve finálovém filmu nám naservírují úplně jiný příběh. Zrychlený, ale to je asi jediné plus, že to není natažené na 10 dílů! Taky je málo uvěřitelný a vcelku nejasně chaotický... Všichni se mlátí se všema, ale často nikdo neví proč... Ještě že Kai má konečně nějaké magické schopnosti, které v celém seriálu neměl...?! To brzo, když hlavní události skončily v minulém díle?! Ale taky je "nějak" dostali i někteří protivníci a ta Juju byla už vysloveně otravná... Nefunguje to ani jako závěr seriálu, ani jako samostatný film, protože je to ještě debilnější, než celý původní seriál... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako seriál. Veľká preveľká škoda. OK, dostali sme hromadu bitiek, dokonca aj tá krv tam bola, ale ruku na srdce, kto raz videl Iko Uwaisa vo famóznych Raidoch, alebo v The Night Comes for Us, tak to má ťažké, pretože to sú tri tvrdé kalibre a doteraz nepokorené etalóny svojho žánru a toto bola oproti nim obyčajná rozprávočka. Škoda, pretože ani Lewis Tan nie je úplne márny, v Mortal Kombate sa mi rátal a Iko Uwais a Juju Chan, tak to sú legendy, ktoré by si zaslúžili trochu iný scenár. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Myslim,ze tato akcna fantasy zalezitost doplatila na to,ze to do ruk vzali americania,po 40 minutach som to jednoducho vypol,tieto pri*ebane cary-mary suboje mi liezli neskutocne na nervy,strasne neznasam,ked sa pri bojovych umeniach pouzivaju "rozpravkove" efekty a co sa tyka herca Ika Uwaisa,ten uz davnejsie zapadol prachom,cize sa vobec necudujem,ze sa objavil v tomto brakovom filme,jednu hviezdu udelujem za krasne zeny,to jedine ma vazne zaujalo...:-) ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Koordinátorem kaskadérů byl Kawee Sirikanaerut. (Rominator)

Reklama

Reklama