Reklama

Reklama

Pěstní msta

  • USA Fistful of Vengeance
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai (Iko Uwais) je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (Netflix)

Recenze (55)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Proč je tam ta debilní hudba u každého souboje? Proč musí tak kurvit image Iko Uwaise, kterej má obrovskej potencionál točit mnohem lepší filmy, než je tohle. Opravdu jsem se na to tešil, víc než dost, ale dostal jsem slabší průměr. Jeden opravdu dobrej long take , kterej kazí opět sračková hudba je až na konci... bohužel. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo velké, ale nejsem až tak rozhořčen jako zbytek. Navázání na seriál Wu assassins byl docela špatný tah, protože ty Fantasy prvky byly otravné už tam a nacpat je i do filmu je drzost nejvyššího rázu ( Zajímalo by mě, zda je vůbec někdo, komu se to líbí?). Jinak je to takové klasické martial arts béčko, které podráží nohy hodně špatný soundtrack, který se k bojovým scénám absolutně nehodí a samozřejmě ty fantasy CGI vsuvky jsou otravné, ale kamera i samotná choreografie není špatná, sice né zapamatovatelná, ale neurazila mě ( Americká produkce určitě dělá horší combat scenes) a Iko Uwais by si měl vybírat lepší projekty, protože pod dohledem průměrného režiséra i jeho akce dokáže vyznít obyčejně. Potěšilo dost známých asijských tváří ve vedlejších rolí a při sledování jsem netrpěl, takže na slabší průměr mi to vyjde. 5/10. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Obsadenie a trailer dávali nádej, že by sa zase po dlhšej dobe mohla objaviť nejaká slušná martial art žánrovka, ale to v tomto prípade len ťažko. Neviem, prečo to stále skúšajú s týmito akčnými fantasy odohrávajúcich sa v súčasnosti, tento žáner takmer nikdy poriadne nefungoval a ani nikoho nezaujímal a toto je opäť to isté. Ale aspoň to film nijak netají a už po pár minútach som vedel, že toto nebude nič pre mňa, ale bol som zvedavý, či aspoň niekto niečo predvedie a tak som tomu predsa len dal šancu. Seriál som nevidel a po tomto určite ani neuvidím, dejovo to išlo úplne mimo mňa, nejaká pomsta za smrť sestry proti prastarému zlu, ktoré chce zničiť svet a podobné hlúposti, ale predsa len sa tu našlo aspoň pár nápadov, ktoré neboli úplne zlé a stred filmu vylepšili. Ale skutočne len pár a iba túto časť, úvod a záver ma nezaujímali vôbec. Ale tú samotnú akciu zase nemôžem tak kritizovať, samozrejme sa nejedná o nič výnimočné a nenájde sa tu žiadny súboj alebo aspoň chvat, ktorý by som si chcel pozrieť znovu, vlastne mi prišli aj dosť pomalé, ale na americké pomery mi to nepríde také zlé, choreografia je aspoň taká štandardná, tie fantasy prvky sa v nej držia trochu na uzde a hlavne je slušne natočená. Strihmi sa tu šetrí a je plne prehľadná. A síce sa snaží byť aj drsná, ale toto tu moc nefunguje, na to sú tie krvavé scény moc rýchle a krátke. Takže celkovo tá akcia nie je výnimočná, ale v strede filmu ma bavila a hlavne taká akcia v hoteli má niečo do seba. Z obsadenia poteší duo Iko Uwais a Lewis Tan z Mortal Kombat, vytvorili tu sympatickú dvojicu, tretí z partie ma nezaujímal vôbec a ani ženská dvojica nie je najhoršia, len na opačnej strane nie je o koho stáť, záporáci nestoja za nič. A ani režijne mi to nepríde taká katastrofa, Roel Reiné bol predsa len jeden z tých lepších videorežisérov, ktorého filmy vyzerali lepšie ako konkurencia a aj tu sa celkom snaží, sadlo mi prostredie a aj kamera, hlavne ten prelet hotelom snímajúci rôzne akcie bol dobre zvládnutý. Len som nepochopil význam hudby, tu si snáď chcel niekto pustiť celé svoje obľúbené album, pesničky tu hrajú každú chvíľu a to niekoľkominútové sekvencie. Rušilo ma to. Takže vďaka súbojom to nie je úplná strata času, ale teda raz bohato stačilo. 42% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Raid byl pro dospělé, pěstní msta je pro děti. A to po všech stránkách. Škoda, docela jsem se na to těšil. Ach jo. Slabých 45% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Natočit nudné akční scény, když máte k ruce Iko Uwaise, to chce opravdu talent. Po všech směrech nudný, špatně vypadající a příšerně ozvučený akčňák se špetkou magie. Ve své podstatě zde nefunguje vůbec nic a pokud by se na konci objevil Steven Seagal nebo Nicolas Cage, nijak by mě to nepřekvapilo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to dobry film. Ma energicky soundtrack a vzrusujici akcni sceny. Vypada to vic jako hudebni video nez film s vypravenim. Kdyby film venoval mene casu bojove choreografii a vice casu soudrznemu pribehu s originalnimi postavami, byl by divatelny. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hned po několika prvních záběrech jsem se začal docela ztrácet. Ono je to totiž filmové pokračování nějakého seriálu, jak jsem zjistil vzápětí, no nic. Ale po čtvrt hoďce už by měl být aspoň průměrně inteligentní divák vcelku v obraze, zase tak složitý ten děj není. A taky myslím, že v tomhle filmu nejde paradoxně v první řadě o děj, jako o vizuál. Znovu jsem se podíval do Bangkoku, pokochal se nějakými těmi bojovými akrobaciemi s cákanci digitální krve, popatřil na lepé ženy, poslechl si něco komerčního popíku... Ale co se dělo s postavami, mi bylo tak nějak naprosto a úplně buřt, protože všechny postavy mi byly úplně u zadku a celou dobu bylo naprosto jasné, jak to nakonec dopadne. Vizuálně atraktivní  lobotomizovaný mozkovýplach, slabá třetí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvoligoví súčasní ázijský bitkári máchajú rukami a predstierajú, že predvádzajú kung-fu. Fú, fu, počuli ste to? Aj ja viem rozvíriť vzduch. Takže viem minimálne tak dobre kung-fu ako oni v tomto filme. Čiže riadne na hovno. Choreo je jednoduchá a nudná. Ako celý film. Tieto lacné fantasy ma nikdy nebavili a nič sa na tom nezmenilo. Len mi je ľúto, že sa v nich zahadzujú borci, ktorí vedia pod správnym vedením predviesť skvelé bitky. Tu ich nečakajte. 3/10. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Pěstní msta je Bayovsky notočená naivní asijská chladnokrevná revenge vyvražďovačka, která ani na chvíli nepoleví v nastoleném tempu. A právě to je společně s prostoduchým a nikterak nápaditým scénářem hlavní potíž filmu. Naopak nápadité je v Pěstní mstě vužívání těch nejrozmanitějších předmětů při eliminování nabíhajících si nepřátel v jednotlivých soubojích. U těch si však záhy uvědomíte, že působí značně jednotvárně a u třetího z nich se již začnete nudit. Vyzdvihnout na filmu lze do oranžových barev laděnou kameru, choreografii bojových scén, oku lahodící thajské scenérie a použitý převážně rapový soundtrack. I když ten nebude rozhodně sedět každému. Těžce vydobyté dvě hvězdy za výše zmíněné přednosti, sráží Pěstní mstu závěrečné dvě silně experimentální scény, které už jsou za hranou přijatelnosti. Jediné co si divák z filmu odnese a zapamatuje, jsou tak s největší pravděpodobností přírodní čtyřky Pearl Thusi. Nic víc, nic míň. Jedna hvězda. Pokud nemáte v plánu vypnout úplně při sledování mozek, vyhněte se tomuto kousku obloukem. 👎 (17.02.2022) ()

Necron 

všechny recenze uživatele

fight choreografie boli, scenar boli, rezie boli... nevim, co tady pozitivne ohodnotit - modular na trance party? asi nic, hodne spatne straveny cas. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem k tomu,že Wu Assassins nebyli žádná sláva, nedal se od jejich pokračování čekat žádný zázrak a ten se samozřejmě nestal. Fistful of vengeance pokračuje tam kde seriál skončil a nabízí další festival promarněných šancí a nevyužitého potenciálu. Je to sice o fous lepší než seriál, ale žádná výhra to rozhodně není. Už by bylo na čase aby Iko Jauwais začal hrát v něčem normálním, protože u mě stále ještě platí za frajera s velkým akčním potenciálem a pro podobné béčkové blbiny je ho škoda...40% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tři absolutní neherci, kteří můžou opravdu bejt rádi, že se tím živí a že je někdo před kameru pustí! A když už teda neumím hrát, budu aspoň dobře kopat a rozdávat rány. Jejku, do těch fightů se nám namotaly čáry, kouzla a magie... Bléééé! Tyhle fantasy prvky a superschopnosti se prostě do akčních béček vůbec nehodí, kór když máš v hlavní roli kopáče Uwaise! Jak kdyby to ten hoch potřeboval... 35% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ten fantasy príbeh som mal u piči a absolútne ma nezaujímalo, kto proti komu a prečo. Bol som zvedavý na súboje a tie boli presne také, shitflixovské. Bez krvi, spomalené, lietačky na lanách. Cením ale intenzitu, menené prostredia, rôzne variácie, zbrane a Ikov úvod v podniku. Ako jednohubka, pri ktorej netreba rozmýšľať, fajn. 2 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jen díky tomu, že Iko je prostě borec, nebudu dávat tomuhle netflixímu asijskému fantasy akčňáku odpad. To, že příběh je úplná nula bych ještě zvládnul. Ale aby akční film měl mizernou akci, to nedám. Ještě ty hlody co všichni mají, to je opravdu mazec. Prostě jeden velký průšvih. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako seriál. Veľká preveľká škoda. OK, dostali sme hromadu bitiek, dokonca aj tá krv tam bola, ale ruku na srdce, kto raz videl Iko Uwaisa vo famóznych Raidoch, alebo v The Night Comes for Us, tak to má ťažké, pretože to sú tri tvrdé kalibre a doteraz nepokorené etalóny svojho žánru a toto bola oproti nim obyčajná rozprávočka. Škoda, pretože ani Lewis Tan nie je úplne márny, v Mortal Kombate sa mi rátal a Iko Uwais a Juju Chan, tak to sú legendy, ktoré by si zaslúžili trochu iný scenár. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané bojové scény, divný příběh (žádný) a nehodící se fantasy prvky. Iko už hrál teda v lepších filmech. ()

Reklama

Reklama