Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud se hrdinům komedie Láska hory přenáší může něco pokazit, zaručeně se to pokazí. Všichni zažijí jeden opravdu šílený den v horském hotelu vyprávěný třikrát a vždy jinýma očima. Nevěstě Alex se její velký den hroutí přímo před očima. Po pánské jízdě předešlé noci je totiž nezvěstný ženich a stát před oltářem sama je trochu trapné. Alex nesedí v koutě a rozhodne se ženicha najít. Někde přeci být musí! Svůj pohled nabídne i její neurotická matka, přespříliš aktivní otčím, jenž odhaluje zločin, který se nestal, a také její biologický. Ten dělá, jakože nic, přestože právě on viděl nezvěstného ženicha jako poslední. Chaos v horském hotelu, kde se svatba měla odehrát, využívá instruktor lyžování a neodolatelný svůdník Petr. S pomocí své kamarádky Kláry se pouští do dobrodružné přípravy rande pro nejkrásnější ženu v hotelu. Jak říká slavný Murphyho zákon: Usmějte se, zítřek bude horší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (107)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Nie nezmýlil som sa. Naozaj dávam 4* slovenskej komédii! Resp. slovensko-českej. Dôvod je jednoduchý - KONEČNE neznejú dialógy ako päsť na oko a konečne naši herci neprehrávajú tak ako to vo filmoch či seriáloch zvykli robiť (nie vo všetkých, ale v komédiách takmer vždy!). Príbeh je síce megajednoduchý, ale je umne ozvláštnený rôznymi uhlami pohľadu pri trch hlavných postavách a hlavne - je to fakt dobrá romantická oddychovka. Nie je to až tak veselá komédia, tých vydarených a silných vtipov zas až tak veľa vo filme nie je, ale pár naozaj dobrých sa našlo a ako vravím, cítil som sa celý čas príjemne a vôbec som sa nenudil. To je niečo pre mňa skoro šokujúce. :) Klobúk dole tvorcom a režisérovi Machalovi. A ešte raz, super casting a super herecké výkony! Normálne odporúčam návštevu kina a prajem filmu čo najviac divákov. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tady viděl někdo sérii Pařeb a rozhodl se natočit česko/slovenskou verzi. Hotel v slunečném počasí vyměnil hotel v Tatrách a sníh a zbytek v podstatě vykradl jen s tím, že tam nedal fekální humor (díkybohu). Herci jsou lepší a tu lásku jim věříte občas se povede dobrý vtip a celkově to odsýpá a nenudí. Strašně se mě navíc líbila postava Kováčikové což je taková blbka co člověka vyloženě pobaví. 60 procent ()

Reklama

venefica 

všechny recenze uživatele

Konečne kvalitná a originálna slovenská komédia. Smiala sa celá kinosála. Je to dosť chytrý a zábavný film, radosť pozerať. Diváka vtiahne a drží skoro celý čas. Len ťažko sa mi hľadá nejaké negatívum, dokonca si myslím, že veľa vtipných detailov si všimnem až keď na to pôjdem druhýkrát. (videné na ČSFD predpremiére 2.5.2022) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zrejme inšpirované sériou Vo štvorici po opici, ale nedopadlo to najhoršie, vzhľadom na kvality zmieňovanej trilógie. Rozprávanie troch príbehov troch postáv, ktoré prebiehajú v rovnakom čase je fajn nápad, aj to prepojenie funguje, to kvitujem. Trošku horšie to je s príbehom o stratenom ženíchovi a do toho randenie ďalšej dvojice, príliš zaujímavé to nie je, ani vtipné, určite nepomáha ani Landl ako detektív "Clouseau". Z castingu mi tu nesedela Natalia Germani, chcelo by to nejakú príjemnejšiu babu, napr. Svarinskú. V porovnaní s inými CZ-SK "komédiami" poslednej doby, to nie je až také hrozné, ale ani nič, čo by stalo za pochvalu. No natáčalo sa to kúsok od môjho bydliska, takže to pre mňa má špecifickú príchuť. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

... jen jsem zkusil, jestli se hodnocení náhodou nepletou .... a ... nepletou. Je to takový nepovedený TV film, nic neříkající, ale na obhajobu musím říci, že na to nejspíše ani neměl ambici. A teď se ještě dívám, že Jakub Machala skutečně filmy zatím nedělá, spíš třeba seriály apod. :-(  třeba jednou bude ,,, ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Patrik (Csongor Kassai) zde v jedné scéně prohlásí, že je jako čert. Naráží tím na jednu ze svých nejslavnějších rolí, a to roli Lucifera v pohádce Čert ví proč (2003). (PetraRuze)
  • Pro Marka Lamboru a Annu Fialovou byl tento film vůbec prvním společným natáčením od doby, kdy oba studovali stejný ročník na pražské Konzervatoři. Maturovali v roce 2015. (Krocka)
  • „Láska hory přenáší je konverzační romantická komedie plná dialogů. Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ přiblížil snímek režisér a spoluscenárista Jakub Machala. (SONY_)

Reklama

Reklama