Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojenskou základnu v Severní Africe přepadne zločinecké komando a zmocní se tajné zbraně s obrovskou ničivou silou. Ředitel CIA Houtman obdrží zprávu, ze které vyplývá, že loupež zorganizoval bývalý člen speciální jednotky s krycím jménem Anakonda. Ten má v úmyslu prodat zbraň vůdci kolumbijského drogového kartelu. CIA se rozhodne požádat o pomoc dalšího bývalého člena zvláštní jednotky, který Anakondu velmi dobře zná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ten Baldwin mi dojem trosku kazi uz v ty poustni bouri mne sral jinak standartni zabavna lehce vykradena Wynorstina ale za toho sadlo Baldwina musim ubrat neda se nic delat ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Asi bude stačiť, keď napíšem, že tento film som pozeral v TV o 3.00 rano. 1* za to že som nezaspal. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Videofilm z dob, kdy jeho ponurá jednoduchost nikterak nevadila. Nic zvláštního na tomto počinu není. Prostě je tu opět jeden nejlepší z nejlepších, který zlotřilcům dává co proto, a nemusí to být žádný mohutný svalovec. Příběh se nezdržuje tlacháním o zbytečnostech a jde stále k věci. K tomu přispívají i jednoduché až komiksové dialogy. Kvalita je opravdu někde jinde, ale když nebude k dispozici něco lepšího, zcela postačí. Musí se ale u toho trochu vypnout mozek, jinak hrozí kroucení hlavou nad mnohými nelogičnostmi. Ale takové už videofilmy prostě jsou. ()

Reklama

Reklama