Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dívku i další pasažéry stihne strašlivý osud. Olek osvobodí Ling Yi uvězněnou v krabici. Kapitán zjistí něco, co ho donutí ptát se, jestli Mauře opravdu věří. (Netflix)

Recenze (15)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mohl vědět, že nemá ten papírek vzhůru nohama? Kód  _ _ _  ._   _...  _ _ _  …. přeložený vzhůru nohama znamená něco jiného. Nebo ten “nehořlavý” papír v peci… mimochodem, kapitán šel pro deník. Našel ho? Ano. Vzal ho s sebou? NE! Pokud si děj hraje na super vymakanou tajňačku, musí být top. Ne jen náhodná slideshow s (možná) vysvětlením na konci. A opět ten LOL závěr… ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První drobnosti v chování postav která moc nedávají smysl... Atmosféra a napětí nějak upadá a to přestože se začíná něco dít. Finálová scéna mě ale trochu povzbudila, tak uvidíme. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa toho dozvedáme viac z minulosti japonskej kurtizány, čo mi nepripadalo tak zaujímavé, ako napríklad kapitán a tragický osud jeho rodiny. Podobne, ako v prvých dvoch epizódach, sa dej rozbehne až v poslednej štvrťhodinovke. Lenže tá vzbura nemá zatiaľ poriadne grády a nakoniec je opäť najzaujímavejší až posledný záber. Ten opäť ukazuje, v akomže žánri sa to po celý čas nachádzame. Len neviem, či tieto tromfy nemali ostať v rukáve až do poslednej epizódy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď už je z atmosféry človek ospalý, ani vzbura mu viečka neodlepuje a japonská gejša pripomína skôr zvädnutú sakuru mužského rodu, Netflix použije klasickú nebigotnú metódu: zbuzerantievanie. Keď už nemáš ako dať postavám v daný moment vyniknúť, jednoznačne zvolíš metódu vzájomného si vyhonenia skrze mreže. Aj markízovi de Sade by upadla slina. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V každém společenství vytváří jedinci skupiny, vztahy, aliance. A když nastane mimořádná událost, dochází ke změnám, protože se ukáže, kdo je kdo a jaké má opravdu priority. To je běžný fenomén. V této epizodě právě tohle sledujeme. Přeskupování. Nijak extra zajímavé to není, ale proč ne. Atmosféra je pryč, záhadičky už netáhnou a tvůrci si vcelku stereotypně nechávají nějakou dějovou minibombičku až na závěrečnou minutu ... To je dost laciné. Snad se to v dalších epkách vzedme k něčemu WOW. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začíná dostávat pořádný grády, tajemství jednotlivých pasažérů se zlehka odhalují, mrtvol přibývá a máme tu vzpouru. Mysteriózní atmosféra je prakticky cejtit na každém kroku a dění okolo záhadné lodi je čím dál záhadnější a jsem opravdu zvědavej jak to s ní na konec dopadne. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že ten deník neshořel, bych možná nějak pochopil, ale že ho nevzal sebou a vytáhl z něj pro příběh jedinou důležitou stránku, to tu scénu srazilo do podprůměru... Snad takových kopanců nebude moc... Konec zajímavý, ale čekal bych, že zmizí ta druhá loď?! No uvidíme. ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl už je zase zpět s tajemnem a zase nabíhá na notu prvního dílu. Jsem zvědavý jestli to bude mít vlastně i nějaký konec nebo bude více sérií. Já osobně bych rád aby to skončilo. U DARK jsem měl s dalšími řadami problém ten že první řada super, druhá jen natahovaná a třetí zase super od půlky. Stačilo by to prodloužit první řadu o pět dílů a ukončit to. Snad to nebude stejně i u tohoto seriálu. ()

Reklama

Reklama