Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik členů posádky s cestujícími zamkne kapitána, Oleka, Jérômeho a Ramira a prohledávají loď. Chtějí dostat kluka. Vyjde při tom najevo Kresterovo tajemství. (Netflix)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu to trvalo, ale štvrtou časťou sa seriál definitívne rozbehol. Niežeby tu nebolo zopár rozpačitých scén, ale dej má spád od začiatku do konca a skutočne je v centre pozornosti boj, respektíve vzbura z názvu. Dočkáme sa aj zaujímavých retrospektív, kedy sa dozvieme o prepojení dvoch postáv na palube. No a ako je už zvykom, na konci nás čaká zase nejaká tá mindfuck scéna, ktorá viac ako len naznačuje, že celé je to o niečom úplne inom, ako sa zdá. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prísna bububu katolická teta, radiátor ktorý sa strašne hanbí že je až tak teplý napriek energetickej kríze, samozrejme nechýba kresťanský krížik, biely muž impotent ktorého manželka nájde šťastie až v náručí cukroviniek Čierny Princ a nečakane sa spomenie aj Rusko, aj keď do kontextu tohto príbehu sa musel scénarista veľmi obracať aby ho tam napchal, ale podarilo sa, lebo by Netflix nedal plnú sumu kopejok...táto agitka je tak úbohá že zničí ešte aj meno ktoré si autori Darku spravili. A hlavne je to trápnejšie ako prvomájový sprievod iskričiek v Orechovej Potôni. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád horory, kde to zlo představují lidé. Vrazi v maskách, kanibalové, sektáři... . Ovšem je jedna lidská postava, která mě děsí a často překoná i lecjaké monstrum. Náboženská fanatička. Nejhorší stvůra lidského rodu. Že v 1899 nebudou příšery bylo jasné, oceňuji tedy aspoň dodání ludry ve znamení kříže. Jinak děj....opět čítanková ukázka lidské psychologie, tentokrát na téma převrat, vzpoura, revoluce ...aneb dejte lůze zbraně a jste v pr... . Závěrečná scéna ve spojení s písní, opět až úsměvně bubblemind. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem oceňuji, že se epizoda k některým nejasnostem postavila čelem (ne, že by je vysvětlila, ale pojmenovala je). Bohužel chování postav postrádá smysl (celá zápletka se vzpourou), protože chybí motiv. Pokračovat do USA? No už se děje… za zabránit úmrtím (nemoc?) zabitím kluka… takže po jeho smrti jako rebelie končí? No nemám pocit. Celé je to takové nesmyslně zbytečné v “nosné lince” a jádru pudla se vůbec nevěnuje. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pod svícnem velmi temné vrstvy mysteriózna se konečně rozkrývá ten pravý rukopis mého nejoblíbenějšího evropského tvůrce a já mu zase sedám na lep. Sice bude asi trvat všecko pochopit, ale to já na tajuplných seriálech přímo miluju. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No už jsou ty záhady otravné, střídání reality taky...... Hudba mi nesedí a to cvakaní, vrzání, klepání, vzdychání mi leze na nervy..... Plus je Norská fanatička, aspoň nějaká svině se našla :-) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukopnuté ocelové potrubí. To je tak klišoidní scéna, že kdyby ty pouta přehryzal, bylo by to věrohodnější! Franz je fanatik, ale šeredná Iban, to je úplně jiná liga! Bytostně nesnáším náboženské fanatiky, ale vzhledem k času ve kterém se to odehrává, to musím přetrpět. Je to čím dál divnější a už by bylo fajn, začít to trochu rozplétat... ()

NikiVai

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejte nevzdělaným do ruky zbraně, nechte na ně působit strach a je tu vzpoura jak řemen, ale kde má hlavu a patu? V utopení nemluvného chlapce? Ach chybami se člověk učí nebo, že by? Uvidíme... ()

Reklama

Reklama