Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel Mauru o něco žádá, ale ona mu nerozumí. Olek a Ling Yi změní kurz lodi a pak dojde k neštěstí. Vysvětlí se, kdo je Elliot. (Netflix)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička je epizóda, kde sa toho dozvedáme veľmi veľa a asi aj sami tvorcovia sú si vedomí, že každého podobné vysvetlenia počas sledovania seriálu napadnú. Ale stále je tu toho dosť k doplneniu celkového obrazu, predovšetkým kto je v skutočnosti otec hlavnej hrdinky a kde žije. Viac sa už bez spoilerov napísať nedá. Ale zase treba spomenúť, že posledná scéna je niečo extra špeciálne, dokonca až nevídané. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmnee hmnee hmnee hmnee hmneeeee, hmnee neeeeeee (debilní zvukový doprovod). Všude mají UHD panely kam promítají realitu, borec má “dotykový tablet”, ale dědek čumí na prehistorické telky v SD rozlišení. Najednou už nejsou potřeba brouček k “odemykání” tunelů. Mluví se o smyčkách (ha, vykrádání Dark :)) a KONEČNĚ nějaké odpovědi kdo je kdo a co se děje. Bohužel komplet přestal fungovat zájem o dramata ohledně postav. Vždyť je to smyčka a bude reset. Tak o co jde? Mimochodem. Když mohl vylézt kluk, proč ne i otec a matka? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domnelá realita a simulácia. Tieňohra, ktorá nie je realitou. Treba sa len otočiť - to strašne pripomína Platóna a jeho jaskyňu... Chytrý seriál celým tým výmyslom s otrepanými "slučkami", ale komplikovaný a divácky niekedy ťažko uchopiteľný. A dosť tmavé sú tie zábery. No keď nerestník povie pred smrťou, že má strach, tak naozaj má z čoho. ()

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizódy zaznie skladba "The Wind" od hudobníka Cat Stevensa. (BROKEN_)

Reklama

Reklama