Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maura cestujícím ukáže pravdu, které se těžko věří. Pak se jejich vzpomínky promíchají a Daniel přenastaví kód. Před Maurou se otvírá nečekaná realita. (Netflix)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie nakoniec. Alebo keď ste si mysleli, že tvorcovia v podstate prezradili všetko v predchádzajúcej epizóde, tak vás veľmi rýchlo vyvedú z omylu. Vysvetľujú sa všetky motivácie, celý fikčný svet a ostávajú otvorené dvierka pre ďalšiu sériu, ktorá by ale musela byť diametrálne odlišná, vzhľadom na zvrat na konci. Áno, mali sme tu už všetky tieto zvraty, ale podstatné je, že to funguje v rámci tohto fikčného sveta a je to komplikovanejšie a filozofickejšie, než sa na prvý pohľad zdá. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, už víme, co se děje. Nikoliv však proč se to děje. Z nějakého důvodu tam jsou... Pokud seriál bude pokračovat a dáte mi vysvětlení proč tam vlastně byli, ještě zvednu o jednu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mě fakt pobavilo. Seriál začal jako výstavní mystery thriller a končí jako pure sci-fi. Po dlouhé době mě závěr seriálu, resp. řady nejen nezklamal, ale i překvapil. Přitom to není bůhvíjak chytrý twist, ale ....je překvapující, což je freshy. Takže spokojenost a rád mrknu na pokračování. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mindfuck na závěr první série? No prosím! Ne všem tohle sedne, ale já to žeru i s navijákem a ačkoliv to nemá postavy na kterých by vám záleželo, tak ten příběh a dění na obrazovce si neskutečně užívám. Druhou sérii prosím a to hned! Jsem extrémně zvědavý co všechno mají tvůrci v plánu a jak moc to bude na konci zase vše dávat smysl podobně jako u jejich předchozího díla Dark. Jo tohle je něco pro mě. :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série náhodných scén u kterých není jasné co, proč a kam. Prostě něco se náhodně děje a když už padne “vysvětlení” nezapadá a nedává smysl v konceptu celého seriálu. Př. Černá a bílá injekce. Používají se zcela náhodně. Žádná analogie jako pilulky v Matrixu. A ten závěr veškerou logiku pohřbil komplet. Jako ty injekce byly simulace v simulaci nebo co? Sorry ale ne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dark nastavil laťku tak vysoko, že jsme všichni ním absolutně opojení čekali další pecku, co se stane kultem a jelikož k tomu po letech nedošlo, odcházím zkrátka zklamán. Tak nízké hodnocení, co stáhlo mračna nad seriálem jako celkem, je neoprávněné, ale konečný “cliffhanger” považuju za jeden z nejodfláknutějších závěrů letošní seriálové sezóny ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slušná pecka na konci! Sice jsem něco podobného čekal, ale hooodně dobrý! (WTF to bude mít i druhou řadu?) ()

PetriK12 

všechny recenze uživatele

Tak jestli další sezóna začne tam, kde končí první, tak se těším. Zvlášť se ale bojím, aby to nedopadlo jak Westworld, kterej se proměnil v ukecanou telenovelu a doplatil na to... ()

Reklama

Reklama