Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Loď s imigranty, která v roce 1899 míří do New Yorku, změní ze záhadných důvodů kurz a zmatení cestující musí řešit velmi neobvyklou záhadu. (Netflix)

Recenze uživatele Vampiroza k tomuto seriálu (4)

1899 (2022) 

Přesně jako DARK je i tohle parádní tvorba. Tajemno na ztracených lodích byl vždycky můj šálek kávy. To prostě můžu. ()

Loď (2022) (E01) 

Parádní úvod. Přesně tohle jsem si představoval. Miluju mysteriózní thriller na lodích. To co udělali v Dark bylo neskutečně boží a tady to funguje zatím úplně stejně. Jsem napjatý. Co se týče songů do úvodního intra a na konci tohoto dílu tak (ehm ten je prostě jako ušitý pro Matrix... hlavně textem a v něm byl dokonalý.) Budiž jim půjčka songu odpuštěna. Vždycky ho rád uslyším. Jde se na další epizodu ()

Kluk (2022) (E02) 

Druhý díl je trošičku slabší ale to už tak u seriálů tohoto typu bývá. Pilot je vždy poutavější. Nicméně pořád je to kvalitní a táhne se to dál a dál. ()

Mlha (2022) (E03) 

Tento díl už je zase zpět s tajemnem a zase nabíhá na notu prvního dílu. Jsem zvědavý jestli to bude mít vlastně i nějaký konec nebo bude více sérií. Já osobně bych rád aby to skončilo. U DARK jsem měl s dalšími řadami problém ten že první řada super, druhá jen natahovaná a třetí zase super od půlky. Stačilo by to prodloužit první řadu o pět dílů a ukončit to. Snad to nebude stejně i u tohoto seriálu. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama