Reklama

Reklama

Swan Song

Trailer 3

Obsahy(1)

Bývalý známy kaderník Pat Pitsenbarger (Udo Kier) kedysi žiaril vo svojom zamestnaní aj v gay komunite. Teraz už žije v domove dôchodcov, no jedna jeho bývalá zákazníčka si vyžiadala jeho služby na jej vlastný pohreb. Preto domov opúšťa a pešo sa vydáva za svojimi povinnosťami, no zisťuje, že veľa vecí sa zmenilo a dobiehajú ho i spomienky z vlastnej minulosti. (Arsenal83)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (4)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Sice trochu smutné, ale velmi dobře zahrané i natočené. Ve filmu lze objevit spoustu retrospektivity, aniž by divák musel být ve věku hlavní postavy. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Mr Pat (Udo Kiers) se vydava zpet do mesta, kde se kdysi proslavil jako kadernik, pri jednotlivych zastavkach vzpomina na svuj zivot, sveho partnera, pratele a klienty. V cili plni posleni vuli jedne ze svych byvalych klientek a tvori zivotni dilo. 70% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Komu je v prichádzajúce jesenné dni zima a nemá drevo do kozuba, môže si putiť tento film. Tu toho tepla je až až. Príbeh starého gaya, ktorý sa potuluje mestom, ide na staré známe miesta a stretáva mladých gayov. Nič explicitné, len muži v ženských šatách a tanečky. Proste geriatrický plameniak sa snaží ešte užiť si života a my sa máme tešiť s ním. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dědek dřepí v domově, pak stojí a čumí a pak pohřeb. Jsem strašně rád, že vznikají ve stejný rok filmy, co mají stejný název ješte třeba šestkrát at se líp hledá. Je strašně těžký vymyslet jiný název? Dřepící dědek, Dědek v domově, Vzpomínky suchýho dědka.. nic takového není.. tak proč se to tak nejmenuje? ()

Galerie (8)

Související novinky

Ana de Armas v romantice s Chrisem Evansem

Ana de Armas v romantice s Chrisem Evansem

03.12.2021

Místo kolegů z marvelovek se v romantické komedii od streamovací služby Apple TV+ sejdou kolegové z detektivky Na nože. Snímek Ghosted režiséra Dextera Fletchera (Rocketman, Bohemian Rhapsody)… (více)

Reklama

Reklama