Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Březen. Mezinárodní den žen, prodavačky dostávají bonboniéry, květiny a políbení od mužů kolegů. Vilímek (Zdenek Řehoř) zve Annu, za zády své ženy, na velikonoční výlet, ta odmítá. U Holubů doma se objevuje exmanžel Holub (Josef Langmiler), manipulacemi a předstíranou žoviálností si snaží Annu naklonit, zve všechny na výlet, ale Anna nejeví zájem, a tak na výlet odjíždí bez ní. Vilímek nedokáže přijmout fakt, že ho Anna nechce, ta ho ve vypjaté chvíli v obchodě zavírá do chladicího boxu. Před prodejnou se Anna potkává s plachým zákazníkem (Petr Haničinec), který ji zve na výlet, ta nabídku odmítne, ale je jí to později líto. (sator)

(více)

Recenze (6)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Viděli jste ho, chodí jak náměsíčnej, jako by na něj šlo nějaký jarní mámení...". Zaláskovaný Vilímek, zvoucí Annu Holubovou na procházky po lesích a pozorování květin, brzo pochopí, že Anna říká ne pouze jednou, po té již jen jedná. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nemít kloubový revmatismus, tak bych po vás vyjel jak fittipaldi...🙃 Březen. Je Mezinárodní den žen, prodavačky dostávají bonboniéry, květiny a políbení od mužů, kolegů. Vilímek (Zdenek Řehoř) zve Annu za zády své ženy na velikonoční výlet, ta odmítá. U Holubů doma se objevuje exmanžel Holub, (Josef Langmiler) manipulacemi a předstíranou žoviálností si snaží Annu naklonit, zve všechny na výlet, ale Anna nejeví zájem, a tak na výlet odjíždějí bez ní. Vilímek nedokáže přijmout fakt, že ho Anna nechce, ta ho ve vypjaté chvíli v obchodě zavírá do chladicího boxu. Před prodejnou se Anna potkává s plachým zákazníkem (Petr Haničinec), který ji zve na výlet, ta nabídku odmítne, ale je jí to později líto. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Vůbec tento seriál nezatracuji. Kdysi jsem se na něj dívala docela ráda. A teď se občas ráda podívám na mladou a roztomilou Hanu Maciuchovou nebo na malého Jana Potměšila a pár dalších herců. Menšík je dobrý vždycky a paní Motlové její role sedí. Jen kdyby hlavní hrdinka nebyla tak dokonalá. Nějaká chybička by ji zlidštila. Nebo možná jiná herečka. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hrajou tu na mě činohru jako ve Zlaté kapličce". Další kvalitní díl. Tentokrát dostává více prostoru zástupce vedoucího (Zdeněk Řehoř), dobré je, jak ho Anna zaveze do té obří lednice. Zábavné je sledovat Honzu Potměšila v dětské roli. ()

Reklama

Reklama