Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Březen. Mezinárodní den žen, prodavačky dostávají bonboniéry, květiny a políbení od mužů kolegů. Vilímek (Zdenek Řehoř) zve Annu, za zády své ženy, na velikonoční výlet, ta odmítá. U Holubů doma se objevuje exmanžel Holub (Josef Langmiler), manipulacemi a předstíranou žoviálností si snaží Annu naklonit, zve všechny na výlet, ale Anna nejeví zájem, a tak na výlet odjíždí bez ní. Vilímek nedokáže přijmout fakt, že ho Anna nechce, ta ho ve vypjaté chvíli v obchodě zavírá do chladicího boxu. Před prodejnou se Anna potkává s plachým zákazníkem (Petr Haničinec), který ji zve na výlet, ta nabídku odmítne, ale je jí to později líto. (sator)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Když potkají v noci před prodejnou Vilímek (Zdenek Řehoř) a Holubová (Jiřina Švorcová) Kaláškovou (Karolina Slunéčková), říká jim: „To je fajn, že tu jste, já si zapomněla klíče a doufala jsem, že tu najdu ještě uklízečku, ale nikdo tu už není.“ Jenže za sklem prodejny je od začátku vidět postava, která se v plně osvětlené prodejně pohybuje. (sator)
  • Anna (Jiřina Švorcová) zavírá Vilímka (Zdeněk Řehoř) do chladícího boxu. Říká: „Až vychladne, tak ho můžete pustit.“ Chladící box má ale kliku z obou stran. (sator)

Reklama

Reklama