Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je měsíc duben. Skladník Oskar (Jaromír Hanzlík) zanedbává svou práci, protože jeho mysl je u jeho kolegyně a přítelkyně řeznice Lady (Kateřina Burianová), Její maminka (Stella Zázvorková) si dceru přichází do obchodu ohlídat, nalezne je však oba zamknuté ve skladu a s křikem si dceru odvádí domů. Oskar si jede pro Ladu za ní na venkov. Nápadník Anny Holubové (Petr Haničinec) se nabízí a odváží ho za ní. Lada se ale zalekne příležitosti odejít s Oskarem. V rodině Holubů se objevuje kamarád dcery Míši, Bohdan (Jindřich Hinke). (sator)

(více)

Recenze (8)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Špatnej mužskej, to je horší než nemoc.... Stella Zázvorková, nebojácná manželka řezníka, která se klidně i popere, chrání panenství své dcery před celým světem, jak poznamená naše promiskuitní Olinka. Opět nádherně romantický Fischer se zbrusu novou melodií. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třená Niva bude, právě se tře... Je měsíc Duben. Skladník Oskar (Jaromír Hanzlík) zanedbává svou práci protože jeho mysl je u jeho kolegyně a přítelkyně řeznice Lady (Kateřina Burianová) Její maminka (Stella Zázvorková) si dceru přichází do obchodu ohlídat, nalezne je však oba zamknuté ve skladu a s křikem si dceru odvádí domu. Oskar si jede pro Ladu za ní na venkov. Nápadník Anny Holubové (Petr Haničinec) se nabízí a odváží ho za ní. Lada se ale zalekne příležitosti odejít s Oskarem. V rodině Holubů se objevuje kamarád dcery Míši, Bohdan (Jindřich Hinke). ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laděnka je pěkná holka a jsem rád, že jí to s Oskárkem dobře dopadlo. Böhmová v tomto díle zapomněla seřvat Zázvorkovou, že si nevzala košík; Stašová opět žere a Maciuchová uhání chlapy. Je až neuvěřitelné porovnat paní Maciuchovou v tomto seriálu jako půvabně střelenou dívku a později v Ulici jako nekompromisní paní profesorku. Švorcová má pod okny amanta, ale musí hrát s dětmi Auto ralley, to nasere... ()

Reklama

Reklama