Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je měsíc květen, osazenstvo prodejny potravin prochází radostně pod tribunou s našimi čelními představiteli na prvního máje. V prodejně zkolabuje důchodce, skladník Dominik (Vladimír Hlavatý), odváží ho do nemocnice. Vychází najevo, že k  práci na prodejně má ještě další práci na nádraží, ne však kvůli sobě, ale svým nenasytným příbuzným. Anna po návratu z práce doma nachází rozlítostněného syna, kterému se stýská po tátovi. Karel Brož, nápadník Anny, ji dává najevo, že ji chce i s dětmi, Anna se však bojí, že by děti ztratila. Skladník Oskar s řezníci Ladou se vzali, ta odchází na jinou prodejnu. (sator)

(více)

Recenze (6)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak aby si voni támle mohli válet šunky někde u moře, tak mi tady zhebneš pod rudlem?!". Díl, ve kterém vedoucí Karas polemizuje s vyslancem z generálního o vykořisťování v socialistických rodinách, ve kterých se rodí malí buržousti, řvou a mají se čile k světu. Vinklář to zase odnesl a Olinka opět perlí..."Tak jediná, naprosto perfektní výmluva je nemoc...ovšem nesmíte mít nemoci, který zná každej!" ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je měsíc květen, osazenstvo prodejny potravin prochází radostně pod tribunou s našimi čelními představiteli na prvního máje. V prodejně zkolabuje důchodce, skladník Dominik (Vladimír Hlavatý), odváží ho do nemocnice. Vychází najevo, že k  práci na prodejně má ještě další práci na nádraží, ne však kvůli sobě, ale svým nenasytným příbuzným. Anna po návratu z práce doma nachází rozlítostněného syna kterému se stýská po tátovi. Karel Brož, nápadník Anny, ji dává  najevo, že ji chce i s dětmi, Anna se však bojí že by ztratila dětí. Skladník Oskar s řezníci Ladou se vzali, ta odchází na jinou prodejnu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kterak mladí kapitalisté vykořisťují ty staré urvané socialistické dobráky. K tomu snad jen říct, že takové rodiny budou za jakéhokoli režimu. A tak bych vypíchla to hlavní gró, kdy starý Dominik promlouvá do duše zase Anně, aby uměla myslet i na sebe. Protože zatímco rodiče tu vždy pro své děti budou, je dost možné, že ony tu jednou nebudou pro ně. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další krásný a lidský příběh. Anna pomáhá panu Dominikovi, ale i on jí dá jednu dobrou radu do života. Anna pochopí, že je sice správné starat se o své děti, ale ty jednou odrostou, a ona může zůstat sama... ()

Reklama

Reklama