Reklama

Reklama

Učednice Zuzana si ráda sem-tam tajně vezme kousek nějakého jídla z regálu. Když však někdo nahryzne šunkovou rolku a z obchodu zmizí láhev koňaku, má již Anna Zuzany plné zuby a musí zasáhnout. V soukromí Anna stráví poprvé večer s Karlem a rozhodne se, že po prázdninách ho představí svým dětem. (TV JOJ)

Recenze (6)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zuzana v podání mladé Stašové je na zabití, krade, nad vším ohrnuje nos, vše je jí jen k smíchu. Proslov Menšíka, jak si mladí ničeho neváží, je dnes aktuálnější než kdy dříve. Anna Holubová se projeví jako geniální detektiv, když vyšetřuje, kdo že to nakousl kolečko šunky. Soused v podání Bláhy brousí za Annou, ale ta u sebe má amanta. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá Zuzanka má dlouhé prsty a tak Anně nezbyde nic jiného, než pohotově zasáhnout a pokusit se vyrvat nebohou duši ze spárů drzé mládeže, se kterou dnes všichni jednají v rukavičkách a ti sígři si toho vůbec neváží (že, pane vedoucí!). Mezitím se zdá, že chudina přehrabuje chlapy lopatou. Jednoho sundá z podrážky a ejhle, za rohem se na ni nalepí druhej. 2,5* ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Paninko, jak si to vlastně představujete, sápat se na mladý hochy??". Mladistvá revolta, které se přizpůsobil i skladatel Fischer a která dostává jakýž takýž obraz v partě pitrýsků obcházejí prodejnu v prosluněné Praze sedmdesátých let. A kapka morálky...hipísáci z Československa nekradou! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V čase 2:35 Olina Škarapesová zmiňuje, že odjíždí na dovolenou k Jadranu. V čase 4:17 pak vedoucí Karas (Vladimír Menšík) poznamenává, že už by do té Mamaie měla odjet, ta je však v Rumunsku u Černého moře. (budivoj)

Reklama

Reklama