Reklama

Reklama

Učednice Zuzana si ráda sem-tam tajně vezme kousek nějakého jídla z regálu. Když však někdo nahryzne šunkovou rolku a z obchodu zmizí láhev koňaku, má již Anna Zuzany plné zuby a musí zasáhnout. V soukromí Anna stráví poprvé večer s Karlem a rozhodne se, že po prázdninách ho představí svým dětem. (TV JOJ)

Recenze (6)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Paninko, jak si to vlastně představujete, sápat se na mladý hochy??". Mladistvá revolta, které se přizpůsobil i skladatel Fischer a která dostává jakýž takýž obraz v partě pitrýsků obcházejí prodejnu v prosluněné Praze sedmdesátých let. A kapka morálky...hipísáci z Československa nekradou! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá Zuzanka má dlouhé prsty a tak Anně nezbyde nic jiného, než pohotově zasáhnout a pokusit se vyrvat nebohou duši ze spárů drzé mládeže, se kterou dnes všichni jednají v rukavičkách a ti sígři si toho vůbec neváží (že, pane vedoucí!). Mezitím se zdá, že chudina přehrabuje chlapy lopatou. Jednoho sundá z podrážky a ejhle, za rohem se na ni nalepí druhej. 2,5* ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zuzana v podání mladé Stašové je na zabití, krade, nad vším ohrnuje nos, vše je jí jen k smíchu. Proslov Menšíka, jak si mladí ničeho neváží, je dnes aktuálnější než kdy dříve. Anna Holubová se projeví jako geniální detektiv, když vyšetřuje, kdo že to nakousl kolečko šunky. Soused v podání Bláhy brousí za Annou, ale ta u sebe má amanta. ()

Reklama

Reklama