Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará paní Kubánková, která pracuje v samoobsluze, se seznámí s penzistou Matějíčkem. Vstřícná starší dáma se zákazníkovi zalíbí, a tak ji láká, aby byla jeho hospodyní. Najednou však změní názor a přijde ji s kyticí růží požádat o ruku. Babi nakonec na všeobecnou radost souhlasí a brzy se koná svatba. Prodavačka Anna prožívá špatné období - její bývalý manžel se k ní chce vrátit... (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

IvonaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý nejlepší díl tohoto seriálu. Tatínek byl až nepřirozeně obětavý, pozorný a starostlivý protože měl dočasně špatné svědomí že byl Švorcové dlouhou dobu nevěrný. Ale nejvíc jsem v tomto díle umírala smíchy z toho jejího nápadníka. On snad nechodí do práce že má tolik času kolem ní kroužit 24 hodin denně? :D Jinak se mi samozdřejmě románek důchodkyně Kubánkové moc líbil. Když už to byla žena v letech a i přesto měla nějákého nápadníka. ()

Reklama

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již v předchozí epizodě mě zarazilo, že najednou jezdí domů Anna autem. Z počátku to měla kousek. Doslova mávala dětem do okna a za zády měla obchod. Není se vozí téměř po půl Praze. Ale tak chybička se vloudí. Jinak opět skvělá podívaná, až na ten smutný konec. Já chápu obě strany. Jak touhu dětí po svém tátovi, tak rozpolcení Anny. Přesto čekám na konci happyend. Karel Brož si ho zaslouží. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nazdar, babi, tak já su zase tady...Vy tady teda taháte té prázdné flaše?" "Já tady netahám té prázdné flaše, já tady mám na starosti úsek všech vratných obalů...". I důchodkyně Kubánková, která po celý rok krásně vyhrožuje, že tam už opravdu nebude a jejíž pleťová vizáž se od mužské liší jen velmi málo, je žádaná žena. Také pracovitá, koukat doma do holých zdí a do čtyř rendlíků, i když zajištěna, jde tahat zpět ty prázdné flaše. Anna Holubová začíná prožívat své největší životní dilema. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Obkladač Matějíček (Bohuš Záhorský), který se v prodejně seznámil s důchodkyní Kubánkovou (Marie Motlová), jezdil v ČSSR tehdy nepříliš často viděným vozem Saab 96 kombi. (Robbi)

Reklama

Reklama