Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olinka připravuje svatbu se starším a usazeným inženýrem Jaromírkem. To jí však nepřekáží, aby se neloučila se svou osudovou láskou, trochu excentrickým motorkářem Fanym. Olinka přemluví Annu, aby přišla na svatbu, a jelikož se Michaela právě zúčastňuje autorské soutěže, Anna jde s Jirkou. Když ho hledá, aby jí odvezl domů, přistihne ho na terase, jak se líbá s nějakou mladou ženou. I když se ho na nic neptá, Jirka zahraje jednu ze svých obvyklých scének a snaží se Anně namluvit, že to dělal jenom proto, aby vzbudil její žárlivost, protože ho jako manžela stále odmítá... (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ahoj, Oli, co pořád děláš?" "Jak vidíš, trochu se vdávám.". Naplno rozjetá Olinka ubírá plyn, v podstatě brzdí a upíná se na jednu starší bednu (myšleno chytrého muže) přes polovodiče. Anna Holubová dobrovolně žije s mužem, kterým zcela pohrdá. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vida. Stačilo přestat slídit s červenou károu pod okny a hned se nám to někam hne a je to zajímavý. Jinak Olinka, nezpochybnitelný tahák seriálu, je prostě neřízená střela a Hana Maciuchová ji vystřihla parádně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Fany (Hrzán Jiří) má motorku, v té době u nás nevídanou, Hondu CB750. Nová stála 10 a půl tisíce amerických dolarů, tedy nějakých  350 tisíc Kčs. (sator)

Reklama

Reklama