Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav nahradil krotitele Gambiéra, který uprchl před manželským chomoutem a podporuje i barona v jeho plánech, aby cirkus vycestoval do Švédska. Cirkus Humberto však stojí před těžkým problémem: ředitel Berwitz zestárl a nedokáže uvažovat pružně a moderně. Cirkus přestává vydělávat a hrozí mu finanční katastrofa. Všichni vědí, že nutné ozdravění by dokázal prosadit jen Václav. Uvědomuje si to i Berwitz, ale odmítá mu svěřit vedení cirkusu, pokud si nevezme jeho dceru Helenu. A to Václav nemůže. Miluje Růženku Langermannovou. I když Růženka jeho situaci pochopila a vrátila mu slovo, Václav stojí před těžkým rozhodnutím: musí zradit buď cirkus, nebo Růženku. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pořád víc, pořád nová dráždidla. Prostě ušlechtilost nám vymírá a vymírají znalci v publiku. Zůstaly jen davy, a ty musíte zjančit". Jak se tato slova hodí nejen na cirkus, ale i na filmy či hudbu... Jinak samozřejmě další parádní díl, ostatně jako všechny tohoto úžasného seriálu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně je s podivem, že Kranz s rukama zvyklýma na opratě dokáže reagovat moderněji než Berwitz, kterého jeho schopnost vytěžit něco z každé příležitosti opustila. Ale pořád je dost bystrý na to, aby pochopil, co na něho jeho blízcí ušili pozváním emeritního krále lipicánů. A že ten se opravdu činí, aby Berwitzovi naznačil, že jeho schopnosti jsou fuč. A Václavovo dilema… Na jedničku. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ako keby vám jedno manželstvo nestačilo." Odchod Bartošku, dojemná rozlúčka s lipicanmi, schyľuje sa k sobášu z povinnosti. Na Cirkuse Humberto je super, že s pribúdajúcimi dielmi (a desaťročiami, ktoré v rámci jeho univerza prebehnú) je čoraz dojemnejší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Vašek odnáší z maringotky dva biče, Wollschlägrovi však předává ve stáji jen jeden, ovšem v manéži má pan Wollschläger biče dva. (pjotri)
  • Pan Wollschläger si vybírá koně na drezúru, mimo jiné Cirra, Herose a Tyrkyse. Hans namítá, že Cirrus a Heros ještě neměli volnou drezúru. Pan Wollschläger říká, že to nevadí, ať jen mu je Hans odváže. Když si hned potom koně vyvolává jmény, ani jeden z vybraných koní mezi nimi není. Jenže koní vyvolal jen čtyři, v manéži jich je sedm. (pjotri)
  • Koně Kismed a Hippolyt jsou grošáci a mají černé nohy, v manéži je však pouze jeden kůň s černými nohami. (pjotri)

Reklama

Reklama