Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav nahradil krotitele Gambiéra, který uprchl před manželským chomoutem a podporuje i barona v jeho plánech, aby cirkus vycestoval do Švédska. Cirkus Humberto však stojí před těžkým problémem: ředitel Berwitz zestárl a nedokáže uvažovat pružně a moderně. Cirkus přestává vydělávat a hrozí mu finanční katastrofa. Všichni vědí, že nutné ozdravění by dokázal prosadit jen Václav. Uvědomuje si to i Berwitz, ale odmítá mu svěřit vedení cirkusu, pokud si nevezme jeho dceru Helenu. A to Václav nemůže. Miluje Růženku Langermannovou. I když Růženka jeho situaci pochopila a vrátila mu slovo, Václav stojí před těžkým rozhodnutím: musí zradit buď cirkus, nebo Růženku. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně je s podivem, že Kranz s rukama zvyklýma na opratě dokáže reagovat moderněji než Berwitz, kterého jeho schopnost vytěžit něco z každé příležitosti opustila. Ale pořád je dost bystrý na to, aby pochopil, co na něho jeho blízcí ušili pozváním emeritního krále lipicánů. A že ten se opravdu činí, aby Berwitzovi naznačil, že jeho schopnosti jsou fuč. A Václavovo dilema… Na jedničku. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pořád víc, pořád nová dráždidla. Prostě ušlechtilost nám vymírá a vymírají znalci v publiku. Zůstaly jen davy, a ty musíte zjančit". Jak se tato slova hodí nejen na cirkus, ale i na filmy či hudbu... Jinak samozřejmě další parádní díl, ostatně jako všechny tohoto úžasného seriálu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ako keby vám jedno manželstvo nestačilo." Odchod Bartošku, dojemná rozlúčka s lipicanmi, schyľuje sa k sobášu z povinnosti. Na Cirkuse Humberto je super, že s pribúdajúcimi dielmi (a desaťročiami, ktoré v rámci jeho univerza prebehnú) je čoraz dojemnejší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Pan Wollschläger si vybírá koně na drezúru, mimo jiné Cirra, Herose a Tyrkyse. Hans namítá, že Cirrus a Heros ještě neměli volnou drezúru. Pan Wollschläger říká, že to nevadí, ať jen mu je Hans odváže. Když si hned potom koně vyvolává jmény, ani jeden z vybraných koní mezi nimi není. Jenže koní vyvolal jen čtyři, v manéži jich je sedm. (pjotri)
  • Při rozhovoru pana Wollschlägra s Vaškem, při kterém Vašek prokazuje znalosti Wollschlägerovy práce, jsou dvě vyznamenání na Berwitzově saku vedle sebe. V následujícím záběru, u večeře, jsou nad sebou. (pjotri)
  • Vašek odnáší z maringotky dva biče, Wollschlägrovi však předává ve stáji jen jeden, ovšem v manéži má pan Wollschläger biče dva. (pjotri)

Reklama

Reklama