Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Václav zradil Růženku, protože cirkus zradit nedokázal. Jako řediteli se mu podaří o deset let oddálit úpadek podniku, který jeho majitel Petr Berwitz špatně vede. Ten se po posledním návratu do Hamburku snaží výhodně prodat budovu i s pozemkem, ale po zlé zprávě je raněn mrtvicí. Teprve nyní předal ochrnutý Petr Berwitz majetek dceři a zeťovi a nechal se Anežkou odvézt k její rodině do Bruselu, kam odjíždějí i teta Hammerschmiedová a starý Malina. Jenomže už je pozdě na odprodej přebytečných zvířat a na radikální změny. Dluhy jsou obrovské a krach cirkusu neodvratný... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další přelomová epizoda, kde se toho hodně odehraje (svatba z nutnosti) a odchází nám tu hned několik charakterů, které jsme dlouho sledovali (kromě Berwitze a Gaudeama ještě starý Malina, teta Hammerschmiedová, Růženka a prakticky i Anežka), některé z nich neodcházejí šťastně - hlavně Berwitzova linka je hodně silná a dojemná. Hanzlík nám taky trochu zestárnul i v seriálu a hned to vypadá líp. Jen to překopání charakteru Helenky proti knize je škoda a herecký výkon její představitelky za moc nestojí - přitom nechci shazovat výkony Němců, minimálně Werner Possard a Katja Rupé byli dobří. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vtedy ste mi zachránil život." - "O tom nič neviem." - "Ale ja áno." Mimoriadne silné, smutné a dojemné. V tejto epizóde zo scény (za diametrálne odlišných okolností) odchádzajú dve skvelé postavy a je to festival sĺz. Skáčeme o 10 rokov dopredu. Je po svadbe z povinnosti a Vašek má syna, ktorému síce skvele idú počty, lež šanca, že z neho raz bude dedič cirkusu je prakticky nulová, keďže sa bojí aj papagája. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama