Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Když má být planeta Zenn-La odsouzena k jisté záhubě mocným požíračem planet Galactusem, nabízí jeden z obyvatel, Norrin Radd, své služby této mocné entitě výměnou za bezpečí své planety. Stává se Silver Surferem - bytostí s kouskem Galactusovy kosmické síly, ale bez paměti na svůj minulý život. Jeho jediným posláním je hledat nové planety, které by jeho pán mohl konzumovat. Netrvá to však dlouho a Surfer si na svůj minulý život vzpomene. Vzepře se svému pánovi a začne pátrat po své zmizelé domovské planetě. (spiderakhero)

(více)

Recenze (4)

jh666 

všechny recenze uživatele

Pilot mě tedy příliš neoslnil. Je to fajn, ale přijde mi, že jiné devadesátkové animáky od Marvelu (Spider-Man, X-Men) jsou lepší. Jsem rád, že se tentokrát rozhodli prozkoumat trochu jinou část vesmíru, ale to je zatím tak vše. Animce tak slabší, hlavně to, jak je něco děláno klasickou animací a něco digitálně. Ale Galactus se povedl. Zatím 60 % ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Sólo seriál o Silver Surferovi, který tu hledá svoji domovskou planetu Zenn-La. Na dětský seriál rozhodně perfektní a sem tam něco i opravdu překvapilo. Škoda jen, že kvůli problémům v Marvelu jsme se nedočkali 2 řady a tak zůstává ten závěrečný cliffhanger v podstatě nevyřešen Nejlepší epizody: 1x10 - Radical Justice, 1x13 - The End of Eternity (part 1) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Výborný animák o Silver Surferovi, kterého jsem do teď příliš neznal a díky tomuto seriálu se stal jednou z mých oblíbených postav Marvelu. Hned první díl mne vtáhnul do děje a přál jsem Silverovi, aby našel znovu svoji zemi. Škoda, že byl seriál ukončen, ale hlavní je, že se na internetu objevily scénáře zbývajících dílů a tak si můžeme přečíst, jak by to celé dopadlo. Takže pokud jste fanoušek Marvelu, jen doporučuji, mimo Silvera se objeví například i Nova, Galactus, Thanos, Warlock, Gamora a další. ()

hynn3k 

všechny recenze uživatele

V Marvelu jak kdyby nevěděli, jestli udělat seriál dospělý nebo pro děcka. A tak se tady mluví vznešeným jazykem, ale ten obsah... Opakující se promluvy, neustálé Surferovy myšlenky a jeho posedlost domovskou planetou začnou po několika epizodách lézt na nervy, což je u seriálu se třinácti díly celkem problém. Problémem je i to, jak postavy mluví. Až na pár výjimek (Galactus) se dabing moc nevyvedl. Naštěstí při hledání Zenn-La procestuje Surfer velkou část vesmíru a narazí na spoustu zajímavých postav a situací. A jak to všechno vypadá? Postavy jsou založeny na Kirbyho kresbách ze 60. let, takže záleží na vkusu každého, jestli ho taková stylizace bude bavit. Zajímavá je ale její kombinace s moderní počítačovou animací. Pokud jde o (ne)ukončení první řady. Některé slabší díly mohly být nahrazeny těmi z připravované druhé řady, které podle informací na wikipedii vypadaly zajímavě. ()

Reklama

Reklama