Reklama

Reklama

Krycí jméno: Tygři

(seriál)
  • USA Wild C.A.T.S.

Obsahy(1)

Třináctidílný animovaný televizní seriál vytvořený podle stejnojmenné komiksové série. V seriálu jde o válku dvou pravěkých mimozemských ras. První rasa je hrdinská a nazývá se Kherubim, zatímco druhá rasa s názvem Daemonites je nepřátelská a stojí na straně zla. (Siri69)

Recenze (6)

BoPo 

všechny recenze uživatele

X-Meni môjho detstva. Najviac ma bavil jednoznačne Grifter. Keď si dnes pozriem znelku na youtube, tak sa mi vybavuje nadšenie, ktoré mi tento seriál prinášal. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pro mě to není,ani vzpomínka na dětství (v době prem.jsem už dítě nebyl),ani žadná sentimentalita. Viděno v době,kdy jsem četl comics od comisového Gurua Alana Moorea a chtěl jsem si to z legrace porovnat,i když mi bylo zcela jasné,že to na jeho předlohu jaksi mít nebude ani omylem a taky jo. Na 2.str.,pořád lepší průměr. Kam se hrabe např.TASkový Wing Comander. Ale byla by to prdel,vidět animovanou Maxine Manchester aka Ladytron. To by ale muselo být Rko.:) ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Sice přiznávám, že tady pracuje hodně nostalgie z dětství, ale na Wild C.A.T.S. se můžu s klidem kouknout i dnes, kdy ve mě ten malý kluk zase ožije. Postavy jsou správně cool, akce střídá a akci a o Zealot se mi asi bude zdát... Jako ulítlější variace na X-meny (což také vzhledem k původnímu komiksu je) u mě tenhle seriálek bez problému obstojí. ()

Reklama

Reklama