Reklama

Reklama

Krycí jméno: Tygři

(seriál)
  • USA Wild C.A.T.S.

Obsahy(1)

Třináctidílný animovaný televizní seriál vytvořený podle stejnojmenné komiksové série. V seriálu jde o válku dvou pravěkých mimozemských ras. První rasa je hrdinská a nazývá se Kherubim, zatímco druhá rasa s názvem Daemonites je nepřátelská a stojí na straně zla. (Siri69)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele

Pro mě to není,ani vzpomínka na dětství (v době prem.jsem už dítě nebyl),ani žadná sentimentalita. Viděno v době,kdy jsem četl comics od comisového Gurua Alana Moorea a chtěl jsem si to z legrace porovnat,i když mi bylo zcela jasné,že to na jeho předlohu jaksi mít nebude ani omylem a taky jo. Na 2.str.,pořád lepší průměr. Kam se hrabe např.TASkový Wing Comander. Ale byla by to prdel,vidět animovanou Maxine Manchester aka Ladytron. To by ale muselo být Rko.:) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

X-Meni môjho detstva. Najviac ma bavil jednoznačne Grifter. Keď si dnes pozriem znelku na youtube, tak sa mi vybavuje nadšenie, ktoré mi tento seriál prinášal. ()

Reklama

x_ander 

všechny recenze uživatele

Sice přiznávám, že tady pracuje hodně nostalgie z dětství, ale na Wild C.A.T.S. se můžu s klidem kouknout i dnes, kdy ve mě ten malý kluk zase ožije. Postavy jsou správně cool, akce střídá a akci a o Zealot se mi asi bude zdát... Jako ulítlější variace na X-meny (což také vzhledem k původnímu komiksu je) u mě tenhle seriálek bez problému obstojí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama