Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co opustil ostatní X-Meny, Wolverine hledá samotu v Arktidě, kde narazí na Sabretootha, který ho sleduje. Když Sabretooth ohrožuje bezpečnost místního kmene, musí ho Wolverine porazit. Mezitím Jubilee, Storm a Gambit provádějí vyšetřování v ostrovním letovisku Genosha, které se zdá být bezpečným útočištěm pro mutanty. (Knowho)

(více)

Recenze (1)

Zajímavosti (6)

  • Akt vyhazování lidí do vzduchu s pomocí velké deky nazývají Inuité Nalukataq. Obvykle je to prováděno na jaře jako symbol konce velrybářské sezóny. (Kubaaa97)
  • Tato epizoda odkazuje na děj románu „Bílá velryba“ amerického spisovatele Hermana Melvilla. Sabertooth představuje kapitána Achaba, jenž se snaží za každou cenu pomstít, a tato motivace ho vede až k jeho vlastní záhubě. Wolverine odkazuje na samotného Moby-Dicka a Kiyoek na Izmaela, jenž je nakonec ušetřen smrti, protože se vzdá myšlenek na svou vlastní pomstu. (Kubaaa97)
  • Pan Air je odkazem na Pan American World Airways. Společnost byla nejpopulárnější leteckou společností až do svého krachu v roce 1991. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama