Reklama

Reklama

Meghan a Harry v rozhovoru s Oprah Winfreyovou

(pořad)
  • USA Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special
Talk-show
USA, 2021, 82 min

Obsahy(1)

Slavná moderátorka zpovídá vévodkyni a vévodu ze Sussexu... Oprah Winfreyová nejdříve rozmlouvá s Meghan, vévodkyní ze Sussexu. Dotýkají se mnoha témat a proberou všechno, počínaje jejím vstupem do královské rodiny, přes sňatek, mateřství a charitativní činnost až po skutečnost, jak se vévodkyně musela vyrovnávat se životem pod intenzivním tlakem veřejnosti. Později, kdy se k nim připojí i princ Harry, hovoří o svém přestěhování do Spojených států, o svých nadějích do budoucna i snech o rozrůstající se rodině. Tento speciál vyrobila společnost Harpo Productions. Výkonnými producenty jsou Terry Wood a Tara Montgomeryová, koproducentem Brian Piotrowicz. Mezinárodním distributorem pořadu je ViacomCBS Global Distribution Group. Celovečerní pořad měl premiéru v neděli 7. března v americké televizní síti CBS. (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pohádky většinou sňatkem končí. 1) Popelka si vezme prince, hloupý Honza princeznu, holandský princ si vzal homosexuálního bratra "své" princezny (pohádka Princ a Princ), prostě sňatkem jakoby vše končilo. Následuje jen mír, harmonie, štěstí a spokojenost._____ 2) I dospělí, považte, milují pohádky. Celosvětový zájem (nejenom) bulvárních médií o anglickou panovnickou rodinu je toho typickou ukázkou._____ 3) A tak se nakonec i čeští diváci dočkali srdceryvného vystoupení 40leté ubohé utiskované Meghan a 37letého rytířského prince Harryho pod lehce potměšilým vedením jedné z nejbohatších žen světa, zkušené 67leté Oprah Winfreyové._____ 4) Meghanina show je nesporně zajímavá. Ukazuje současnou pokryteckou tvář britského království, doutnající rasismus, nechutnou roli bulváru a jeho spolupráce s královskou rodinou či až patologický strach anglického dvora z veřejnosti. Současně vidíme, jak lze snadno manipulovat fakty a jak vévodkyně ze Sussexu veřejně lže._____ 5) Na lži politiků jsme tak nějak už zvyklí, naše (a nejenom naše) politická scéna poskytuje každodenně mnoho důkazů. Ale tady lže pohádková bytost!_____ 6) Jediný závěr, který jsem schopen si ze sledovaného rozhovoru (bez hlubších znalostí detailů) vyvodit je, že tenhle pohádkoidní bulvár opravdu nemusím._____ 7) Přesný koment: riza-do**, ostravak30**. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podle televize CBS jen v Americe pořad vidělo 17,8 milionu diváků. Holt spory prince Harryho a vévodkyně Meghan s Buckinghamským palácem dál víří emoce. Oprah v pohodě. Každopádně jsem měl v poslední době (druhá polovina března) pocit, že rasisté jsou podle britských předsudků pouze čeští fotbaloví obránci. ()

DJ_bart

všechny recenze uživatele

Odkdy se z ČSFD stala názorová žumpa na intelektuální úrovni diskutérů z Novinky.cz a voličů SPD s dvojciferným IQ? Každopádně nad odpadovejma glosama jsem se fakt náramně pobavil.... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Dneškem asi definitivně skončily moje iluze o tom, že ČT je nezávislá. Sorry jako. V primetimu na ČT2 vysílat takovou totální šmíru, jako je "rozhovor" s princeznou Pinocchio a podpantoflákem Harrym, tak to je fakt i přes mojí lajnu. A to jí mám celkem nízko. Nova to nebyla schopná zaplatit? Nebo Barandov? Jebnout to někam mezi Soukupa a Soukupa? Asi ne. Takže u mě nepomáhá ani "God Save the Queen the fascist regime". Tolik řečí o nepochopení, útlaku, rasismu a psychologických problémech jsem slyšel naposledy v dokumentech o Osvětimi. Děti v rozvojových zemích určitě ocení a zatleskají utrpení malého, různobarevného Archieho a jeho vychcaných rodičů. Pokud tedy mají internet a obě ruce. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Jsem sice na straně Harryho a Meghan, protože si mě Meghan získala v Suits. Nicméně by bylo vhodné, kdyby někdo jako Oprah udělala nestranný rozhovor. Tohle mi přišlo až příliš jednostranné. Taky Meghan dost hrála na city, což je ale v těhotenství asi normální a nic nepředvídatelného. Ale celkově jsem čekala něco trochu víc. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle zdegenerovaná rodina této fašistické země mi nezajímá. Ale při rozhovoru jsem se hodně bavil, hlavně mezi řádky. Poprvé jsem viděl slavnou miliardářku Oprah v akci a musím říct, že má příjemný styl. Nechá hosta hodně mluvit. Ve srovnání Jan Kraus hosta dost šikanuje a nedozvíte se od něj nic, naopak Marek Eben mu nechá prožít , že má hodnotu, tím se rozpovídá o zajímavých věcech. Karel Šíp dělá hloupého a tím host také řekne zajímavé věci. Zdegenerovaný princ Harry, trouba od pohledu si vzal emocionální herku bláznivou Amici,  což je samo o sobě hardcore. A s Oprah diskutují ,že královská rodinka, které Meghan říká po americku firma,  řešila, jakou bude mít její synek  Archie barvu kůže a Oprah pláče "Wow, nechci už být naživu". Lze si také udělat obrázek jak fungují média, když byla Meghan čtyři měsíce zavřena doma kvůli těhotenství a lockdownu, přesto o ní vycházelo v médiích šílenství. "Firma" jí dala najevo, že její béžový synek nebude mít nikdy královské výsady a tak zorganizovala "Megxit". ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Meghan a Harry pred časom odišli od kráľovskej rodiny, aby uviedli jasný dôvod: Nestojíme o publicitu. A potom priletia do krajiny zázrakov a čo sa nestane? Ani sa poriadne nevykotili z lietadla a už ťahajú za sukňu Oprah, aby im tú publicitu dala. Lenže ako zaujať? Jasné, dáme to na rasizmus, čo už iné môže neomarxistom ulahodiť? Totálna spodina. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Britská královská rodina mne absolutně nezajímá, serou mě hlavně problémy u nás v republice, kterých tu máme víc než dost. Bohužel i přesto, že jsem se snažil absolutně ignorovat celý ten humbuk okolo zrzka a americké druhořadé herečky, neustále se to omývá nejen v televizi, novinách, internetu – nešlo si toho nevšimnout. Je to jejich problém, ať si dělají, co chtějí – chtěli být nezávislí, utekli do Kanady – tak ať si žijí, jak chtějí a neotravují furt druhé a hlavně neškemrají o peníze královské rodiny. Ještě je ta mrcha obviňuje z rasismu (ten je teď velice populární)…raději by měla chodit kanálem. Černoch vždycky zůstane černochem, bílý bílým, žlutý žlutým, cigán cigánem – tak proč je nenazývat pravými jmény. Už mě opravdu vytáčí, jak se černým furt leze do prdele. Nicméně mi přijde, že slavný princ prostě myslí jen ptákem a nechá se zcela ovládat. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

V době covidu, kdy mraky lidí po celým světě umírají nebo nemají práci, působí tohle interview jako z jinýho světa. Dvě milionářský slepice fňukají o tom, jak má jedna z nich mizernej život, protože se přivdala do královský rodiny. Tvl, s takovým bizárem jděte do prdele. Případ sám pro sebe je pak samotná Oprah. Její styl moderování je natolik falešnej, neupřímnej a slizkej, že jsem měl chuť se po týhle frašce jít osprchovat. To její předstíraný rozhořčení, když se dozví, že se někdo v královský rodině zajímal o barvu kůže očekávanýho dítěte Harryho a Meghan je naprosto strašný. Asi už jsem starej, ale tenhle odporně politicky korektní a falešnej způsob moderování mi přijde naprosto nechutnej. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pořád to samé - proč odešli od rodiny, kde žijí, jak to cítí. Moc jsme se nedozvěděli. Ale přeci jen prince nezpovídáte každý den. ()

octopuska odpad!

všechny recenze uživatele

Harry vybíral tak dlouho, až přebral. Nasadil si do kožichu slušnou veš, která je královské famílii příjemná, jak osina v prdeli. Meghan by potřebovala nasadit dost tvrdou léčebnou odvykačku, aby se trošku seznámila s realitou života o které nemá ani páru. Takže krasavico do Alberta s tebou, za kasu na dvanáctky, za 20 tisíc brutto. Šup s tebou do paneláku 2+kk s vyhnilým umakartovým jádrem. A starýho, co se celý den válí na kanapi u TV se škopkem v ruce a dvakrát do týdne ti dá pořádnou nakládačku. Ale mám obavy, že by nepomohlo ani to. To si mohla ČT2 odpustit. To si nelajzl ani Barrandov a to je slušná žumpa. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý rozhovor. Zajímavé názory, postoje i komentáře samozřejmě ale subjektivní. Při sledování jsem si mohl upravovat své názory i asociace v souvislosti s královskou rodinou, teď i v minulosti - pochopitelně rovněž subjektivní. Přesto si myslím, že špinavé prádlo by se mělo prát především doma a pouze čas ukáže, zda veřejné vystoupení něčemu prospělo, či naopak. Rovněž jen nadcházející čas prověří postoje, názory i soudržnost ústřední dvojice. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Harry ze svými předky toho moc společného nemá. Ufňukaný, sebestředný, labilní slaboch si našel, co si našel a pak přišla afektovaná Oprah a dílo bylo dokonáno :) . 25%. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ale bohužel dost subjektivní rozhovor. Oprah se snažila, ale bohužel působila neobjektivně a celý rozhovor pusobil, jako by se především snažil hrát na city diváků. Jaký si pak z rozhovoru můžete udělat na celou věc názor? To nejde. Víte, co cítí Harry a Meghan ale nevíte, co cítí zbytek královské rodiny, o které se tam kromě britského bulváru mluví a to zrovna ne moc lichotivě (alespoň kromě královny). Jediné, co si z tohoto rozhovoru odnáším, je pocit, že je Meghan přecitlivělá a Harry zamilovaný. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nehltal celebrity ( sorry jako možná Van Damma v deseti ) ani nepátral po info o nich a takový fandy jsem považoval za intelektuálně nevytížené, že mají tuhle obsesi, tak absolutně nechápu, proč mne fascinuje tenhle rozhovor vevodkyně a prince s tou nejbohatší moderátorkou ( 58 mld v českých ). Jasně, že třetina je jen přátelské plkání, při kterém je tazatelka spíš jen nahravačka, třetina je úplně herecký blábol ( viz. myšlenky na sebevraždu mají stejnou váhu, jako když se každý ráno po kocovině vidím v zrcadle a říkám si něco podobnýho ) a třetina je celkem zajímavé nahlédnutí do světa této aristokracie na základě drobných detailů. Nakonec jsem přišel na to, proč mne to fascinuje: prostě když tady celý rok jedou v mediálním prostoru chmury ohledně covidu, nebo chmury ohledně kroků našeho nejvyššího manažera best in covid, tak tohle interview je jako blesk z čistého nebe, které všechny ty chmury na pár dní vygumuje , takové telenovelové pohlazení po duši. Harry a Meghan jsou sympaťáci, ale mám pocit, že pokud člověk hledá něco jako pravdu v této show, tak je spíš na straně jejich kritiků. PS: pro mne top záběr, že mají doma na zahradě vlastní slepičárnu 5x4m , jestli zjistím, že se o ty slepice starají sami osobně ( měli gumáky, takže možná ...) tak zvýším hodnocení na pět hvězd. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za prostředí. Chtějí klid, ale ještě ani nevybalili a lezou k Oprah, kde perou špinavé prádlo pro milióny diváků. Ruku na srdce, mohlo to dopadnout jinak? Meghan se cítila v pasti, hrozné. Američance se nelíbily povinnosti a etiketa plynoucí ze sňatku s britským královským členem. Nedokázala predikovat? Jistěže dokázala, pouze nechtěla. Jakoby královská rodina neudělala dost ústupků, teď dostala nůž do zad od královnina nejoblíbenějšího vnuka. Ta póza, ta faleš, to pokrytectví, všech zúčastněných, je zkrátka naprosto neuvěřitelné. Z Markleové manipulace doslova číší. Neštítí se očerňovat korunu (plytkým způsobem osobního charakteru), ale titul si s klidným vědomím ponechává. Jak příznačné. Harry je dokonalým důkazem toho, co s chlapem dokáže udělat ženská. Nečekal bych, že je to takový vůl. Jestli je takhle šťastnější, prosím. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Čirý kalkul. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Jednostranný, někdy až příliš americký rozhovor, klasická Oprah, dala možnost i druhé straně říct to, co Palác mohl říkat celou dobu. Proto jsem za něj rád. Opravdu ale nemohu říct, že bych byl něčím z řečených věcí překvapen, snad až na utvrzení se, že Meghan působí jako naivní holčička. Její naivní představa svatby s Harrym je představa malé holky, která touží po princi na bílém koni, po pohádce od Disneyho. Zároveň si ale neuvědomuje, že přes veškerou pokrokovou část Královské rodiny, je tu stále ta po staletí zakrnělá stránka konzervativní monarchie, která si chrání své jméno a pověst. Přes svůj vliv, přes média, přes bulvár. Jsem za ně rád, že získali svobodu. ()

Reklama

Reklama