Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedm herců, scenárista a štáb přijíždí do hotelu, aby natočili nový seriál. O čem? Nikdo neví, dokud scenárista neusedne k počítači a nezačne psát první díl. Roztáčí se experiment, komedie, natáčená pod tlakem. (Televize Seznam)

Recenze (18)

Papekus 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že mě to hodně bavilo. Zajímavý koncept, škoda že toho "dokumentárního" tam nebylo více. Klidně bych to hodil i na 80:20. Když jsem viděl aktuální hodnocení (29%), tak jsem to málem nepustil. Což by byla škoda. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Existuje milion horších věcí a tohle mě navíc fakt bavilo. Hodně. I po dějové stránce to nakonec dokázalo překvapit, takže spokojenost. Jediný problém mám se stopáží - je to skutečně krátké. A to jak dokumentární část, tak ta dějová. Ale chápu, že na to měli jen pět dní a vznikalo to celé ze dne na den (někdy ani to ne), a tenhle účel to splnilo výborně. Opravdu skvělá věc a opravdu neprávem podhodnocená. Sabča Rojková je neskutečně roztomilá. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Seriál vypadá, jako by byl napsán a natočen za pět dní a přitom ještě všichni dost chlastali...oh, wait! ()

Syrojed odpad!

všechny recenze uživatele

Místo seriálu seriál o seriálu? Čekal jsem kdy to jako začne, kdy se to oddělí, ono to možná začalo, když jsem si toho nevšimnul, ale hned po pár minutách to skončilo. Experiment, který ukázal kudy ne... Hodnoceno po druhém dílu. Komedie pouze pro ty, kteří se smějí přehrávaným homosexuálním buznám, proto odpad. Snad tam někdo nedostane průjem, dolů už jít nemůžu. Ale proto, že se to nedovím, tak cajk. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

V 21. storočí už sa veselé historky z natáčení nerozprávajú dodatočne, dozviete sa ich priamo zo seriálu. Spojenie filmu a filmu o filme do jedného celku je aspoň pre mňa experiment, ktorý tak úplne nevyšiel. Trvanie epizódy desať minút by nevadilo, keby minimálne polovicu netvorila dokumentárna zložka. Keby to celé zostrihali, mohla z toho byť 20 minútová relatívne vtipná bakalárska poviedka. Ale aspoň sme sa mohli pozrieť, ako tvorcov baví ich práca. ()

Zajímavosti (3)

  • Hotel Kokořín, ve kterém se seriál odehrává, se nachází na adrese Kokořínský Důl 48. (SONY_)
  • Na napsání scénáře a natočení jednoho dílu bylo pouhých 24 hodin. (SONY_)

Reklama

Reklama