Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na planetě Drakulov ještě donedávna žili pokojní upíři, kterým na potravu sloužily vody místních řek. Pak ale jeden z nich, Vlad, založil kult, jehož členové sáli krev svým upírským bližním. Byl uvězněn, ale podařilo se mu uprchnout a utéct na Zemi. V patách je mu upírka Vampirella, jejíhož otce Vlad při svém útěku zavraždil. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (10)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Každý žánr má své dno a v oblasti komiksových adaptací je pro mě tím dnem Vampirella. V recenzi ve scifistické Ikárii dostala tři a půl hvězdičky od pošuka, který dal o hvězdičku méně i Potomkům lidí, a tak jsem čekal bombu. Skutečně přišla, protože si nevzpomínám na film, který bych z jedné poloviny přetáčel rychloposuvem a ještě přitom úpěl. Pocit dokonalého zhnusení a těžké deprese mě doprovázel řadu hodin. Doporučuju se této záležitosti vyhnout velkým obloukem. Celkový dojem: 0 % (škoda, že nejde jít do mínusu). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pročetl jsem si ten jeden Vampirellin komiks, co u nás vyšel, a bylo to nudné brakové čtení s mainstreamově sexy výtvarnem. Wynorskimu se podařilo do hlavní role filmu a do debilního červeného kostýmku navléct zatraceně žhavou Talisu Soto (princezna Kitana z celovečerních Mortal Kombatů) - a pak už se mu tady nepodařilo absolutně nic. Scénář, akce, erotika ani herecké výkony nestojí za řeč. Céčková šmíra, která jen spoléhá na brakový název a vnadnou krásku na obalu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, jestli tohle taky mívali svého času u nás ve videopůjčovně... Ale buď jak buď, největší VHS zklamání mého života byla Planeta upírů. U Vampirelly je obrovská škoda, že její komiks není příliš v povědomí a tohle filmové béčko jí kredit zcela jistě nepřidalo. Ale kdo má zájem o jednu z nejvíc sexy kreslených hrdinek, směle se začte do jejích dobrodružství. Klasická mají skvělé artové obálky a pulpové příběhy, dnes je to moderní čtení se vším všudy, včetně zajímavých crossoverů. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vampirella, comicsová sexy upířice v skromném latexovém oblečku, která by mohla vraždit jen za pomocí svých ňader, se filmovému světu spíše vyhýbá. V podstatě céčkový Wynorski se jako vždy chopil lákavého tématu po svém. Do jednoho kotlíku hodil svůdnou a pohlednou, i když ne tak vyvinutou Vampirellu z planety Drakulon, Vlada Tepese rovněž odtud a pozemského Van Helsinga. Ano, upíři prý přišli z hvězd. Vampirella pobíhající v bikinách působí oproti comicsu poněkud komicky, to jí ale nebrání v tom, aby pomstila vraždu svého otce, kterého zabil Vlad žijící toho času na Zemi. Legrační proměna v netopýra, finální pohled na oběť probodnutou stožárem, upír proměněný v malý plamínek, upír s hořícím pytlem na hlavě a závěrečný pěstní souboj, kdy čekáte, komu vyletí zubní protéza jako prvnímu. Nevyužití některé s gothick rockových skupin zamrzí. Corinna Harneyová (Sallah) strčí se svými mírami Talisu hravě do kapsy, a tak vás utvrdí v tom, že než tenhle počin, je asi lepší mrknout rovnou na některou z erotických filmových verzí ďábelské upírky. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Tak blbé až je to vtipné. Přesně taková Vampirella je. Jinak by moje hodnocení šlo mnohem níž. Už jen hlavní hrdinka, která má v původním komiksu obří koziska, zde má "pomeranče" a divný střídmý latexový obleček, jenž působí velmi ujetě. Asi jako kdyby omylem vyběhla během S/M řádění z ložnice a zapomněla se oblíct. Dále k zasmání tu je naprosto brilantně pitomý scénář, kde herci - kteří povětšinou nehrají nejhůř - pronášejí naprosto patetické věty, kterými se nehorázně ztrapnějí. Ti jsou, stejně jako Vampirella, většinou oblečeni do těch nejšílenějších a nejtěsnějších kostýmků - tolik kůže a latexu na lidech jsem ještě v žádném filmu neviděl. Některé scény jsou taky neuvěřitelně vtipné - Vlad jako rocková hvězda s makeupem a očními stíny, Vampirella, která bojuje s hladem po krvi (načež Van Helsing - "Ne! Ne.. a nebo.. nebo jo, vem si, musíš si vzít krev!"), hořící postava, kde je v záběru jasně vidět, že najednou na sobě nemá oblečení, ale nějakej ten ochranej pytel (i na hlavě)... Jo, triky jsou opravdu amatérské. Jako celý tenhle film. Jenže vtipná blbost je vždycky lepší než nevtipná blbost. P. S. A největší vtip na závěr - Na konci titulků nás upozorňuje nápis "Vampirella se vrátí ve filmu Death's Dark Avenger". Ten film nikdy nebyl natočen. (3/10) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Vampirella, představím si sexy upírku. Snímek „Vampirella“ ale tohle chce snad popřít a popravdě si myslím, že divácky zajímavější je porno parodie, která také vznikla. Wynorského „Vampirella“ v sobě nemá nic, co by vás dokázalo nabudit, nic, co by budovalo napětí, bylo vtipné, nebo prostě nějak vybočovalo z té šedivé nudy, která se táhne od začátku do konce. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Priblbé sci-fi o upíroch z inej planéty s veľmi slabými špeciálnymi efektami, antilogizmami, trápnymi akčnými scénami a výsmeškuhodnou hlavnou predstaviteľkou. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Neznámá Vampirella a velmi špatně provedená,no možná komiks je lepší,ale hlavu na špalek bych nedal.Vše je tu totiž špatně. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Ceckova hovadina s prisernou vypravou, absenci tvaru titulni predstavitelky, papundeklovymi kulisami, lacinymi triky, prkenymi nehereckymi vykony, spoustou latexu, a nekolika topless scenama. Je to tak spatne, az jsem se nekolikrat fakt zasmal. 3/5 ()

Reklama

Reklama