Reklama

Reklama

Chytla nás vlna

  • Itálie Sulla Stessa Onda (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva náctiletí blázni do plachtění se do sebe zamilují na letním kurzu na Sicílii. Bolestná pravda je ale donutí rozhodnout se, jak budou čelit nemilosrdné realitě. (Netflix)

Recenze (11)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušný příběh, smutná první láska, život je prostě někdy hodně nespravedlivý a zlý. Herci byly slušní a zajímavý, příběh byl hodně v pohodě, soundtrack mohl mít větší nářez a drama tak, mohlo být více k slzám. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vždy když si myslím, že určité věci jdou mimo mě, tak se najde něco, co přesvědčí o opaku. Kategorii středoškolské romance považuji za dost vytěženou a pro sebe marnou na nějaké objevování. Italský titul Chytla nás vlna proplouvá nástrahami s lehkostí a elegancí, nováčovské herecké obsazení působí velmi přirozeně. Romance nás zavede na Sicílii, hlavní pár se pozná díky plachtění, ačkoliv je každý z jinak poznamenané rodiny, najdou k sobě cestu a budou muset čelit problémům na jejich věk netypických. Velmi přirozeně působící lehká romance, s perfektní kamerou, hudebním doprovodem, který jde atmosféře letní romance na ruku, ta atmosféra je skvělá a čím dál intenzivnější, aniž by to šlo na vydírací pilu, nebo za hranu vkusu. Nedoslovný závěr, lehký jako vánek a stejně vás odpálí. Jeden z nejlepších evropských filmů, který jsem za poslední roky viděl. Možná mu nadržuji, ale doporučuji i k repríze, italští tvůrci a Netflix mají zjevně co nabídnout. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pekné prostredie, pasujúca hudba, a to je tak asi všetko. Mladí ľudia síce sympatickí, ale nevedia hrať a tie dialógy tiež nestáli za veľa. Škoda, malo to celkom potenciál. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na vine sú hviezdy v talianskej verzii s inou chorobou, menej emóciami, menšou tlačenou na city. Možno v tomto smere som očakával, že film pridá, pretože sa len akoby vezie na vlne poetiky a tak sa aj skončí. Žiadny potok sĺz sa nekoná. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Italština, Sicílie, plachtění a křeč v nohách. Filmu by prospěla půlhodina navíc, která vytvořila plynulejší přechody mezi uvažováním některých postav. I tak je to ale koukatelná a jemně emocionální smutná romance. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Preji si nekoho, kdo me bude milovat tak, jako miluje Netflix spatne teenagerske romanticke filmy. Hlavni postavy jsou uhledne, mista romanticka, ale scenar je slabsi. Sara a Lorenzo me nepresvedcili , ze se miluji, jak predstiraji. Celkove je to pekne nudne, ale alespon to byl italsky film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hneď ako som si prečítal, že sa to odohráva na Sicílii, tak som sa na to vrhol. Sicílska atmosféra bola rozhodne veľmi príjemná, aj keď som očakával, že toho jachtingu a letného tábora tam bude o kus viac. Film mal na môj vkus až príliš rýchly spád, hoci po dejovej stránke to bolo naozaj dobré. Život je strašne nefér :( Viete si to vôbec predstaviť, že jedného dňa vás prestanú poslúchať svaly a vy postupne strácate všetky životné ideály? Ja veru nie. Pri takýchto filmoch si človek uvedomí, aké má šťastie, že je relatívne zdravý. Čo sa týka ústrednej dvojice, trochu ma sklamalo správanie Lorenza, keď sa dozvedel o stave Sary. Keď si predstavím ten potenciál, aký v sebe tento film mal, tak celkový dojem je viacmenej vlažný. Akurát na 3* (malo to na viac) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika s podprůměrným scénářem. Toho scénáře je hodně velká škoda, kdyby byl více propacovanější, tak by film vypadal daleko lépe. Herecky to nebylo zlé, spíš jsem to věřila tomu klukovi než té holce, ale mladá láska v zárodku, takže to docela šlo. Milý film s italskou atmosférou, který neurazí, ale ani moc nebaví. Jako film k nějaké práci to vyhovuje. ()

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Celé to nenápadne pripomína film Na vine sú hviezdy avšak s tým, že tu scenárista vôbec nezatlačil na emócie. Jeden deň spolu hlavné postavy chodia veselo po vonku a na druhý deň je už jedna mŕtva. Chýbalo mi vidieť, ako hlavná postava postupne umiera, čo by divákovi určite zapôsobilo na city. ()

dodanek 

všechny recenze uživatele

Bylo to celý hezoučký a strašně italský. Celý film jsem se připravoval na to, jak tady vylepím čtyřhvězdu, ale posledních pár minut bylo tak nějak navíc a film, který ve mně zanechal jinak velmi pozitivní dojem, trošku zhořkl. Někdy je méně více… ()

Reklama

Reklama