Reklama

Reklama

Recenze (10)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nechci vypadat jako škarohlíd, ale v tom filmu se absolutně nic nestalo. Od studia Bat in the Sun jsem teda zvyklý na lepší věci. Dobrá je leda atmosféra a účast slavných jmen. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Mixed feelings počin. něčím je to super, na svoje rozpočty, ale něčím (jistá teatrálnost herců a taková klišovitost v dialozích) mě to děsně rozčiluje. Rozhodně lepší, než třeba Schumacherovy pokusy. Michael Madsen by byl skvělá volba pro Bullocka i v Áčkové adaptaci. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

OM Fucking God! Umřel jsem a přišel do DC nebe. Další důkaz, že DC, Star Trek aj. frančízy, by měli dělati fandové. Kteří i tímto dokazují, že to sakra jde i bez toho zvráceného předělávání. Věřte tomu nebo ne, ale fakt máme hafo kvalitních růžových herců. Není to jen fáma. Přirovnal bych to k počinu Predator: dark ages. M.Madsen jako Bullock je prostě dokonalý a silně typově mi připoměl toho z tv Gothamu. Kéž by Kara někomu takovému stála za podobně vystajlovanou lahůdku. Trochu by se tím rehabilitovala po té CW píí... Asi si každý z toho vezme pro něj, ten nejsilnější vliv, ale já v tom vidím svébytnou variaci na dodnes geniální hru/sérii Arkham asylum. A trochu toho Nolana. Burtona o něco více. Batman 100% Joker 100% Hugo Strange 100% Poison Ivy 300% (oh, boy) Harley Quinn 100% Margotka má konečně hranou konkurenci, Catwoman 360% etc., etc. Pokud by to bylo možné, dal bych jim prachy na 2h biják a nikdo by už nepotřeboval d Betmena od Reevese. Šišlavý Bale je i tímto, satanžel pomalu ale jistě...zapomenut. Bylo to pěkné Kristiáne, ale tvou éru již odvál neúprosný DC time. Přímo..dr.Tyme.;-) Keaton...Affleck...Porter. Sic! P.s. ano, umírání je snadné. Když jsou filmy jako tento. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, skvělý vizuál i hlas Batmana, ale jinak nic jiného než snůška keců. Kromě úvodní akce vlastně nic, co by stálo zato. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

World's Greatest Detective předvede své pravé přednosti, a ukáže, že k poražení nepřítele se dá použít i něco jiného než jen svaly a tvrdé údery. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tohle bych si nechal líbit. Fakt milé překvapeni a super výkon Aarona. Ten se teda předvedl. Tisíckrát lepší než “slavný” Jared Leto. Snad jen mu chybí trochu výraznější hlas, ale jinak byl dokonalý. ()

Dave_Novic 

všechny recenze uživatele

Na krotkometrážní film, bez velkých investic velká paráda, jen škoda že příběhově je to kecání s Jokrem, jak se navzájem "potřebují" ()

Reklama

Reklama