Reklama

Reklama

86

(seriál)
  • Japonsko 86―エイティシックス―
Trailer 2
Japonsko, (2021–2022), 9 h 35 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Asato Asato (kniha)

Hrají:

Šója Čiba, Ikumi Hasegawa, Seiičiró Jamašita, Nacumi Fudžiwara, Saori Hajami, Haruka Širaiši, Haruki Išija, Daiki Jamašita, Taiši Murata, Šinei Ueki (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Republika San Magnolia je stát oficiálně sestávající z 85 provincií, který je dlouhou dobu ve válce s říší Giadian. Obě strany dle veřejných zpráv bojují pouze za pomoci plně automatizovaných dronů, a tak jde o válku bez obětí na životech. Tedy alespoň tak to tvrdí vláda. Skutečnost je však taková, že žádná válka bez krve a smrti neexistuje. Za chráněnými hranicemi 85 provincií se nachází pro civilisty neznámý sektor 86, kde žijí lidé bez jakýchkoli práv a svobod, kteří pokud chtějí dokázat, že mají nárok na normální život, musí pilotovat ozbrojené drony ve válce – ty samé drony, které oficiálně žádné piloty nemají.
Na této straně hranice se nachází elitní jednotka Spearhead, kterou vede mladík Shin, zatímco v srdci samotné republiky daleko od nebezpečí sedí za monitorem Lena, která dává těmto dronům rozkazy. Spearhead si udělali mezi ostatními velké renomé a zároveň přivedli již několik takových „velitelů mimo bojiště“ do blázince nebo i k sebevraždě. Nyní dostává Lena na starost právě tuhle speciální jednotku a je jasné, že to bude jeden z nejtěžších úkolů v jejím životě, obzvlášť když se mezi ní a Shinem začne vytvářet jisté pouto. Tak začíná smutný a dramatický příběh dvou mladých lidí v této šílené válce. (Jeoffrey)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama