Reklama

Reklama

Kancelář pro kontrolu pouliční magie

  • Rusko Ганзель, Гретель и Агентство Магии (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Jeníčka a Mařenky, jak je znáte z pohádek, jsou teď tajní agenti, kteří musí vypátrat zmizelého krále pomocí kouzel, fištrónu a týmové práce. (Netflix)

Recenze (12)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná pohádka, která pobaví. Nečekala jsem, že Baba Jaga bude věrnou kopií té z Mrazíka, ale byla, takže za mě super. Příběh je super a film je plný akce. Rozhodně hezká podívaná pro celou rodinu s malými dětmi. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozprávka zaúčinkuje svojou občasnou vtipnosťou, ale celú svoju farebnosť utápa v tonách modrého koloritu, o žiarivosti nemôže byť ani reč. Ide o rusko-americkú spoluprácu (zrejme poslednú v roku 2021), a tak to aj vyzeralo. Asi sa nevedeli dohodnúť. Niektoré detské nenáročné oči sa však budú baviť. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Taková docela snesitelná jednoduchá blbost, která kombinuje MiB s klasickými pohádkami nejen od bratří Grimmů... Nic víc, nic míň. Nepotěší, neurazí - 5/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se jedná o vykrádačku všeho možného i nemožného, tak se kupodivu jedná o velice povedenou podívanou, s pěknou animací a sympatickými postavami. Příběh je poměrně jednodušší, má však svižné tempo, opravdu pořádnou dávku humoru a v neposlední řadě také příjemně uvolněnou atmosféru. Nečekejte ale žádný srdceryvný animák à la Disney, Pixar apod. KKPM má jediný cíl, a sice diváka maximálně pobavit, což se soudruhům filmařům maximálně povedlo. A to jsem si myslel, že mě už máloco překvapí, a on pak Netflix přijde s Ruským animákem, který překvapivě není až tak pitomý, jak se na první pohled může zdát. Pro děti takřka ideální záležitost. 7/10. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to opravdu bylo s Jeníčkem a Mařenkou, než to tajní agenti pro styk s veřejností bratři Grimmové upravili? Jeden byl švindlíř a druhá byla super tajná agentka. Macecha byla něco jako Agent M v Bondech, Nevlastní sestra zase jako Agent Q z Bonda atd.. Nečekala jsem, že se u pohádky tak pobavím, ale jednotlivé narážky na jiné pohádky a na story Hansel and Gretel byly skvělé. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama