Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007 Autor Cervenak
Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků), v Hollywoodu se okamžitě začala přetřásat i další tvorba autora komiksové předlohy Stevea Nilese. Hlasitě se mluví především o Criminal Macabre. A to by znamenalo, že po Mulderovi, Constantineovi a nedávno zmiňovaném Dylanu Dogovi dorazí na plátna kin další vyšetřovatel nadpřirozených jevů Cal McDonald. Je to chlápek, jemuž nejsou cizí drogy a honit všelijaké mátohy mu pomáhá parta ghůlů (pokud to náhodou nevíte, jde o druh démonů, živících se lidskými mrtvolami). Dokonce je tu žhavý kandidát na hlavní roli Thomas Jane. Ten je teď hodně naštvaný, že ho vyšoupli z dvojky Punishera a kudy chodí, pomlouvá nového hlavního představitele Raye Stevensona. Moc by se chtěl vrátit do světa komiksových adaptací právě prostřednictvím Criminal Macabre, což se mu může docela dobře povést, protože je se Stevem Nilesem dlouholetý kámoš. Takže by mě opravdu nasralo, kdyby mi nějaký zmrd ukradl roli Cala, říká Jane (a to je velmi učesaný a přikrášlený překlad). Pozor na něj, je to očividně drsný chlapík! ;-)

Reklama

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

13.02.2022

Zatímco proslulý námezdní lovec Boba Fett svou seriálovou pouť již čerstvě završil, dle mnohých kritiků a fanoušků snad i nadobro, hrané Star Wars univerzum se na streamovací službě Disney+ teprve… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Hlavní padouch pro Dextera 7

Hlavní padouch pro Dextera 7

27.04.2012

Někdo by samozřejmě mohl namítat, že tím nejhorším psychopatem v už vlastně kultovním seriálu stanice Showtime je samotný Dexter Morgan. I díky podání Michaela C. Halla (oceněném Zlatým glóbem a… (více)

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Režisér Zatmění restartuje Daredevila

Režisér Zatmění restartuje Daredevila

17.03.2011

Nebo půjde spíš o pokračování, ale bez Bena Afflecka? Tak nebo tak, studio 20th Century Fox chce, aby se druhé filmové šance slepého superhrdiny ujal David Slade (foto). Ten se prosadil thrillerem V… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Parádně obsazení Tři mušketýři

Parádně obsazení Tři mušketýři

12.05.2010

Jakmile studio Warner Bros. oznámilo, že Doug Liman pro něj natočí novou verzi Tří mušketýrů, Paul W.S. Anderson si pospíšil s přípravami svého konkurenčního projektu 3D Musketeers. Obsadil prakticky… (více)

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

včera

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Reklama

Reklama