Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008 Autor Cervenak
Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje madame Truskovou, dámu s plnovousem. Tím se stane jedním z monster v kočovném cirkuse, který ve skutečnosti neskrývá obyčejné smrtelníky s různými tělesnými anomáliemi, ale opravdové mytologické bytosti. A celému podniku šéfuje upír. Ten si právě našel nového asistenta, 14-letého kluka, kterého promění v polovičního upíra a zaangažuje jej nejen do celé show, ale i do tajné války upíry vedených hodných netvorů proti zlověstným démonům známým jako Vampanese. Jste z toho trochu zmatení? Od začátku mluvíme o filmu Cirque du Freak, který je adaptací prvních tří knih dvanáctidílné knižní série irského spisovatele Darrena Shana. V Anglii a USA se tato dětská hororová fantasy stala velkým bestsellerem. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně útlé knížečky, první film shrne děj celé úvodní trilogie. V případě úspěchu je tady dalších devět knih, které by mohly být podobným způsobem zpracovány do tří sequelů. A teď fakta: scénář napsal Brian Helgeland, režíruje prcičkář Paul Weitz a natáčení pod dohledem studia Universal Pictures začíná příští měsíc. Zubatého ředitele cirkusu si zahraje John C. Reilly.

Reklama

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023 Reklama

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Seriál o basketbalových Lakers nabírá herce

Seriál o basketbalových Lakers nabírá herce

26.03.2021

I když vám basketbal nic neříká, pravděpodobně jste někdy slyšela jména jako Magic Johnson či Larry Bird. Legendární basketbalisté z týmů Los Angeles Lakers a Boston Celtics byli během 80. let… (více)

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Co bude po Hře o trůny?

Co bude po Hře o trůny?

05.05.2017

V HBO dobře vědí, že je Hra o trůny možná nejpopulárnějším seriálem současnosti, a nechtějí se jí jen tak vzdát. Jak je všeobecně známo, seriál už bude mít jen 13 epizod a skončí v roce 2018 osmou… (více)

Greengrass oživí Nesse

Greengrass oživí Nesse

28.03.2017

Legendárního poldu Eliota Nesse určitě znáte z Nedotknutelných, kde si vyšlápnul na samotného Al Capona. Studio Paramount se před pár lety rozhodlo, že by si zasloužil comeback (bohužel bez Kevina… (více)

Holmes, Watson, House a Voldemort

Holmes, Watson, House a Voldemort

08.01.2017

V posledních letech jsme dostali hned čtyři Sherlocky Holmese. Zatímco v televizi úřadují Benedict Cumberbatch a Jonny Lee Miller, na velkém plátně si slavného detektiva zahráli Robert Downey Jr. a… (více)

Laurel a Hardy se vrací na velké plátno

Laurel a Hardy se vrací na velké plátno

20.01.2016

I tragičtější biografické filmy čím dál tím víc spoléhají na humor (stačí se podívat na Kód Enigmy nebo Trumba), takže potěší vidět projekt, který si s ním nejspíš vyhraje opravdu dosyta. Touhle… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama