Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008 Autor Cervenak
V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X.

Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem kolovaly zvěsti, že studio 20th Century Fox má scénář k projektu Genesis: Apes, který bude prequelem k Planetě opic. Jeden z šéfů Foxu Tom Rothman ale potvrdil, že nejde o fámu. Film bude v podstatě remakem Dobytí Planety opic, tedy příběhem Césara, první mluvící opice. Děj se bude odehrávat v současnosti a ukáže nám, jak vlastně začalo to, co vyvrcholilo ovládnutím Země primáty.

Jestli jste si během čtení předchozích řádků v duchu říkali, že tohle už kinematografie vážně nepotřebuje, připravte se na mnohem silnější kafe. Steve Guttenberg nemá co na práci a tak pro bulvární plátek The Sun velkohubě blouznil o vzkříšení svých starých hitů. Vždy prý litoval, že s Policejní akademií skončil už po čtyřce. Uvažuje prý o další části a doufá, že se vrátí i jeho staré kámošky Kim Cattrall a Sharon Stone. Obáváme se, že je jediným člověkem na planetě, který něčemu takovému věří. O něco pravděpodobněji zní sequel k sérii Tři muži a..., který se bude jmenovat Three Men and A Bride. Prý už je hotový scénář a Steve teď ukecává Toma Sellecka a Teda Dansona, aby s ním dohlídli na „malou nevěstu“.

Muzikálům se letos dařilo. Mamma Mia! i Muzikál ze střední 3 jsou, na rovinu řečeno, „hity jako kráva“. Není divu, že Adam Shankman kuchtí se studiem Warner Bros. Hairspray 2. Premiéra by měla být v červenci 2010 a autor původního muzikálu John Waters už prý přišel s několika nápady na příběh. Především se přeneseme do pozdních 60. let, tedy do zcela jiného hudebního období (nebude chybět beatlemánie). Samozřejmě se vrátí i Zac Efron.

Producent Frank Spotnitz je sice nešťastný z tržeb Akt X: Chci uvěřit, ale z neúspěchu viní pouze slabou propagaci a zlé načasování (mizerné recenze zjevně přehlédl) a tvrdí, že pokud se filmu bude lépe dařit na DVD, dočkáme se i třetího celovečeráku. Ten by se měl vrátit k „sci-fi mytologii“ seriálu a zabývat se mimozemskou kolonizací Země. Studio 20th Century Fox to prozatím nekomentuje.

Reklama

Související novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Sex ve městě se vrací

Sex ve městě se vrací

11.01.2021

Populární dámský seriál Sex ve městě se vrací s novou řadou na streamovací službě HBO Max. Oznámení přišlo čerstvě od hlavní hvězdy seriálu Sarah Jessicy Parker s hashtagem #AndJustLIkeThat… (více)

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Další Mamma Mia! na cestě

Další Mamma Mia! na cestě

22.06.2020

Ať už to měla být výhružka, zbožné přání, nebo prostě jen oznámení, producentka původního muzikálu i obou filmových adaptací Mamma Mia! Judy Craymer se nechala slyšet, že třetí díl je na cestě. Plány… (více)

Martin Scorsese nezpomaluje

Martin Scorsese nezpomaluje

28.11.2019

Čerstvě po premiéře epické gangsterky Irčan na Netflixu přichází zpráva, že Martin Scorsese už si vyhlídl další projekt. Kromě krimi Killers of the Flower Moon s DiCapriem a De Nirem teď totiž ještě… (více)

Prince dostane muzikál

Prince dostane muzikál

04.12.2018

Studio Universal Pictures zakoupilo práva na některé z Princeových nejznámějších písní, které budou sloužit jako pozadí pro nový muzikál. Film se stylem přirovnává k Mamma Mia!. O ději zatím nejsou… (více)

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

Paul Verhoeven točí lesbický thriller

08.08.2018

Režisér Paul Verhoeven (RoboCop, Hvězdná pěchota) se do paměti filmových fandů nadosmrti zapsal jako autor kultovních pecek Total Recall s Arnoldem Schwarzeneggerem či erotického thrilleru Základní… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kouzelná romance bude pokračovat

Kouzelná romance bude pokračovat

10.10.2016

V roce 2007 šla do kin muzikálová pohádka Kouzelná romance a vůbec si nevedla špatně. Tržby se zastavily na 340 milionech dolarů, takže se ihned začalo mluvit o pokračování, dlouhé roky se s ním ale… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama