Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

31.07.2010 Autor POMO
CzechTREK convention - největší samostatná Star Trek akce v České republice – přichází už popáté. Tentokrát v nových prostorách Kulturního centra Novodvorská se koná v sobotu 4. 9. 2010. Akce už pravidelně přináší fanouškům scifi možnost setkat se s hvězdami populárního fenoménu Star Trek. Letos do Prahy zavítá exkluzivní host – herečka Nana Visitor, známá jako Kira Nerys ze seriálu Star Trek: Deep Space Nine. Fanoušci se mohou zúčastnit panelové diskuze, po které bude následovat autogramiáda. Nebudou chybět ani hosté z řad českých herců a dabérů. Účast v diskuzi přislíbili například Pavel Soukup, Bohdan Tůma nebo Jana Musilová, ti všichni propůjčili své hlasy populárním startrekovým postavám. V rámci doprovodného programu, který je věnovaný NASA a vesmírným programům, vystoupí popularizátor kosmonautiky a pracovník Akademie věd ČR Antonín Vítek. Zájem vystoupit projevil i první československý kosmonaut Vladimír Remek. Na programu je také speciální představení maňáskového divadla Kačenka v galaxii divů, herecká soutěž o zajímavé ceny, předávání filmových cen Zlatý tribl, workshop výroby tématických voodoo panenek – Trekenek, přednášky, prodej startrekových suvenýrů, netradiční výstava či možnost vyzkoušet hry Dance dance revolution a twister. Podrobné informace o programu a způsobu registrace najdete na adrese: www.czechtrek.cz.

Reklama

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

dnes

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Reklama

Reklama