Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Johnny Depp: western nebo detektivka?

Johnny Depp: western nebo detektivka?

04.09.2011 Autor Cervenak
Fantasy western The Lone Ranger má pořád problémy. Původní suma, kterou režisér Gore Verbinski na film žádal, byla úctyhodných 275 milionů dolarů. Důvod? Armáda digitálních vlkodlaků, se kterými měli bojovat maskovaný pistolník Cavendish a jeho indiánský poskok Tonto (Armie Hammer a Johnny Depp) a také největší vlaková akční scéna, jakou jsme prý kdy viděli. Pak přišel komerční průšvih s podobným divokozápadním žánrovým mixem Kovbojové a vetřelci a vedení Walt Disney vyzvalo produkujícího Jerryho Bruckheimera, aby rozpočet seškrtal na 200 milionů dolarů. Před několika dny přišli Verbinski a Bruckheimer s verzí za 215 milionů. Disneymu to pořád nevoní a dokonce se objevily úvahy o vyhazovu Verbinského. Depp se kámoše zastal a vyhlásil, že bez Gorea do filmu nepůjde. A to by znamenalo, že The Lone Ranger nakonec vůbec nevznikne. Ale Depp nemá o nabídky nouzi. Jeho vlastní produkční společnost Infinitum Nihil Company připravuje pro studio Warner Bros. remake slavné kriminální komedie z roku 1934 The Thin Man. Adaptace bestsellerové série Dashiella Hammeta (i film se dočkal několika pokračování) sledovala osudy Nicka Charlese (původně William Powell), který se oženil s bohatou dědičkou Norou a spolu pak pomáhali policii s mimořádně obtížnými případy. Depp prozatím nenašel svou Noru, ale o scénář se postará David Koepp (Jurský park, Válka světů, Mission: Impossible, Spider-Man a spousta dalších trháků) a režie se ujme Rob Marshall, kterému Johnny a kapitán Jack pomohli k pozici režiséra s miliardovým hitem na kontě.

Reklama

Související novinky

Disney chystá hranou Moanu

Disney chystá hranou Moanu

03.04.2023

Herec Dwayne Johnson (Red Notice, Black Adam) v poslední době neměl zrovna nejšťastnější ruku na projekty, přesto v Hollywoodu stále platí za velkou hvězdu s hned celou řadou úspěšných filmů a… (více)

Jason Bateman natočí netradiční western

Jason Bateman natočí netradiční western

31.01.2023

Žánr sci-fi westernů proslavil filmový Westworld z roku 1973, nutno ovšem podotknout, že od té doby se objem filmů v tomhle žánru příliš nezvětšil, v 2011 navíc fandové dostali obří facku v podobě… (více)

Netflix chystá filmový BioShock

Netflix chystá filmový BioShock

15.02.2022

S filmovými adaptacemi herních značek se v poslední době roztrhnul pytel. Zdá se, že Hollywood definitivně zahodil obavy z toho, že herní filmy nevydělají, nebo že je filmaři nedokáží natočit tak,… (více)

Režisér Pirátů z Karibiku našel nový projekt

Režisér Pirátů z Karibiku našel nový projekt

03.03.2021

Gore Verbinski (Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly) natočil svůj poslední film v roce 2016, Lék na život stál nějakých 40 milionů dolarů a v kinech vydělal 26. Ještě předtím stál režisér za… (více)

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Malá mořská víla má hlavní představitelku

Malá mořská víla má hlavní představitelku

04.07.2019

Režisér Rob Marshall (Mary Poppins se vrací) pomalu ale jistě chystá svoji hranou adaptaci Malé mořské víly a po oznámení, že čarodějnici Ursulu ztvární herečka Melissa McCarthy (Špión), už nyní… (více)

Disney našlo svoji Ursulu

Disney našlo svoji Ursulu

29.06.2019

Studio Disney pokračuje v úspěšném předělávání svých slavných animáků do hrané podoby a po Knize džunglí, Aladinovi a za pár dní i Lvím králi, dojde v nejbližších letech i na Malou mořskou vílu.… (více)

Verbinski a doktor Bucky

Verbinski a doktor Bucky

03.04.2018

Gore Verbinski (Kruh) se loňským Lékem na život konečně vrátil k hororům. Dlouho to vypadalo, že bude jeho dalším filmem comicsovka Gambit. Od té však v lednu utekl a nyní by se měl vrhnout na akční… (více)

Kdy dorazí Gambit s Tatumem?

Kdy dorazí Gambit s Tatumem?

14.10.2017

Předloni jsme dostali jen dvě marvelovky od 20th Century Fox (Deadpool, X-Men: Apokalypsa) a letos dokonce zůstalo u jedné (Logan). Od příštího roku ale počítejte se třemi ročně, což je stejný počet,… (více)

Mary Poppins se vrátí

Mary Poppins se vrátí

21.12.2016

Kouzelná vychovatelka Mary Poppins u nás není moc známá. V Americe ale knihy Pamely Lyndon Travers uctívají, stejně jako film s Julií Andrews z roku 1964. V době sequelů, remakeů a rebootů to… (více)

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

Anthony Delon: Má rodina, můj příběh

dnes Reklama

Anthony Delon se narodil jako syn filmového idola a svobodomyslné herečky – Alaina a Nathalie Delonových. V knize "Má rodina, můj příběh" vypráví o tom, jaká byla jeho rodina za zavřenými dveřmi a… (více)

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Bezhlavý jezdec se vrátí

Bezhlavý jezdec se vrátí

včera

Držte si klobouky, budou opět padat hlavy. Na plátna kin by se totiž měl vrátit hrůzyplný bezhlavý jezdec v nové adaptaci povídky „Legenda o Ospalé díře“ newyorského spisovatele Washingtona Irvinga … (více)

Reklama

Reklama